maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kun ei katso yhtä ainutta elokuvaa yli viikkoon

Tervehdys blogiystäväiset!

Olen palannut pikkulomaseltani Pohjois-Suomesta ja voin sanoa, että se oli erittäin rentouttavaa. Kun paljon katsoo elokuvia, huomaa senkin joskus tuntuvan lähes työltä. Siksipä olikin oikein jännä viettää yli viikko katsomatta yhtä ainoaa elokuvaa! Tajusin asian laidan vasta tänään ja olin aivan ällistynyt, sillä suhteutettuna siihen, että olen tähän mennessä tätä vuotta katsonut kuitenkin jo 136 itselleni uutta elokuvaa ja tv-sarjan tuotantokautta - mikä tekee kesäkuun loppuun mennessä 0.75 elokuvaa (tai tv-sarjan tuotantokautta!) per päivä - yli viikko ilman yhtään elokuvaa on melkoinen saavutus ;-)


Mutta kävinpä pohjoisessa ihmettelemässä keskiyön aurinkoa ja yllätyin siitä, miten suuri ero onkaan Helsingin ja vaikkapa Rovaniemen välillä kesän valoisuudessa. Kun Rovaniemen leirintäalueella lähdin kolmen aikaan yöllä käymään vessassa, oli fiilis jotenkin uskomaton, kun aurinko mollotti taivaalla ja piti olla muka yö. Voin hyvin ymmärtää niitä ulkomaalaisia, jotka tulevat Suomeen kesällä ja yllättyvät öiden valoisuudesta, kun ainakin jonkinasteiseen valoisuuteen tottuneena suomalaisenakin yötön yö on jotain käsittämättömän komeaa. Suomen kesä on kaunis!

Nyt on kuitenkin kesän ensimmäinen lomanen pidetty ja minäkin olen takaisin blogien parissa. Nyt kesällä blogin päivitystahti tosin saattaa hieman hidastua, mutta täällä kuitenkin ollaan.

Ensi viikolla päästään sitten katsomaan viimeistä Harry Potteria :) Sitä innolla (ja pienellä kaihollakin) odotellaan!