torstai 16. kesäkuuta 2011

Those bloody sexy vampires... (Top 10, part 2)

Seksikkäiden vampyyrien listan toinen osa eli Top 5 oli ihan hirvittävän vaikea laittaa järkevään järjestykseen. Edelleenkään en ole ihan varma, mihin järjestykseen sijat 2-4 laittaisin, koska nämä hemmot ovat aivan liian tasaväkisiä. Ykkönen oli kuitenkin tällä kertaa ylivoimainen.

5. Jason Patric - "Michael" - The Lost Boys


Nuoruuteni suuri rakkaus, Jason Patric söpönä Michaelina The Lost Boysissa oli aikoinaan jotain ihan käsittämättömän kaunista. Muistan sijoittaneeni Patricin pitkään ykköseksi seksikkäimpien nuorukaisten listallani ja harmitelleeni sitä, että hän teki tuolloin aikoinaan niin harvakseltaan mainitsemisen arvoisia elokuvia.

Joillekin isoin hottis Lost Boysissa on Kiefer Sutherlandin esittämä blondi David. Minä taas olin silloin aikoinaan ihan totaalisen Team Michael ;-) Michaelissa on jotain täydellisen viatonta, mutta samalla vaarallista - juuri sellaista aikuiseksi kasvamisen kompleksisuutta, jota aika moni tahollaan kokee. Michael tosin sotkeutuu sitten niihin vampyyrijuttuihin.

4. Ian Somerhalder - "Damon Salvatore" - The Vampire Diaries


Tätä tummatukkaa ei ihan heti olisi uskonut Lostin vaaleaksi Booneksi. Ian Somerhalder Vampire Diariesin "pahana" veljenä Damonina on lähes liian kaunis mieheksi. Vaarallisen sinisenä tuikkivat silmät noiden tummien kulmakarvojen alla sulattavat kyllä naisen kuin naisen. Damonissa yhdistyy enkelimäinen kauneus, kuolettava vaara ja toisaalta myös kuolemaan saakka menevä uskollisuus. Ja tämä yhdistelmä on sarjassa viety äärimmilleen ja siksi se onkin niin kiehtovaa, että Damonia voisi katsoa vaikka koko päivän.

Lisäksi Somerhalderille käy tuollainen tumma look huomattavasti paremmin kuin Lostin Boonen vaalea haaleus.

3. David Boreanaz - "Angel" - Buffy the Vampire Slayer, Angel


Rakastuin David Boreanazin Angeliin Buffyn ensimmäisellä kaudella ja rakkautta kesti Angelin ensimmäisen kauden loppuun. Sitten Boreanaz muuttui liikaa fyysisesti ja Angelin hahmo ei kyennyt samanlaiseen kasvuun kuin vastaavasti samoissa sarjoissa nähty Spike, joten Angel putosi myös seksikkyysasteikossa alemmaksi. Mutta alkuaikanaan, tuona parhaimpana aikanaan, Angel, tuo sielukas, tumma ja hiljainen vampyyri sulatti sydämeni aivan täysin.

2. James Marsters - "Spike" - Buffy the Vampire Slayer, Angel


Ensin Buffy, vampyyrintappajassa ja myöhemmin sen spinoffissa Angelissa nähty James Marstersin Spike on yksi parhaita tv-hahmoja, mitä olen koskaan nähnyt. Ensimmäisen kerran Spiken nähdessäni, en voinut käsittää, millaiseksi hottikseksi hän vielä ajan mittaan muuttuukaan. Ja mind me, omalla kohdallani tämä kasvava hottius ei itse asiassa johtunut miehen ulkonäöstä, vaan hahmosta kehittyi kaikin tavoin seksikäs myös sisäisesti - puhetapa, koko olemus houkuu pitelemätöntä seksiä.

1. Alexander Skarsgård - "Eric Northman" - True Blood


Porukan ehdoton voittaja on True Bloodin viikinki, ruotsalaisen Alexander Skarsgårdin esittämä Eric Northman. Vasta katsottuani sarjaa hetken aikaa tajusin, miten törkeän seksikäs Eric onkaan. Pitkä, lihaksikas ja yksinkertaisesti kaunis mies, jolla on kohtalokkaan tumma ääni - asia, joka meikäläisellä pitkälle määrittelee myös seksikkyyttä (=osasyy miksi aikoinaan ihastuin Vin Dieseliin...).

Eric on hahmona äärimmäisen mielenkiintoinen myös muuten kuin fyysiseltä anniltaan. Jo nyt kolmen True Blood -tuotantokauden jälkeen lähes Spiken tasoisen monimuotoiseksi kasvanut hahmo jaksaa kiinnostaa suuresti kokonaisuutena ja hänen edesottamuksiaan sarjassa odottaa suurella mielenkiinnolla.

Niin, ja Ericillehän menee vielä kaikki, niin naiset kuin miehetkin. Harvan hahmon jenkkiläisissä tv-sarjoissa ihan noin vapaamieliseksi on annettu kasvaa ;-)

Olipas muuten jännä huomata, että minä, joka yleensä pidän tummista miehistä, löydänkin listani ykkös- ja kakkostilalta kaksi blondia!

Agree? Disagree? Feel free! :) 

Ykkösosa täällä >>