perjantai 24. kesäkuuta 2011

Etsin töitä - osa 2 ja Hyvän kesän toivottelut. Blogi lähtee viikoksi pienelle lomaselle!

Olen lähdössä viikoksi pienelle lomaselle pohjoisempaan Suomeen ja päätin pistää Elokuvablogi.cominkin siksi aikaa huilaamaan. Uusia juttuja alkaa tulla enemmän taas heinäkuun puolella, mutta ensi viikolla tulossa sentään pari juttua. Toinen niistä ei yhtään sen vähempi kuin JEFF BRIDGESIN haastattelu True Grit -elokuvan tiimoilta.

Siihen asti toivottelen kaikille oikein iloista ja mukavaa Juhannusta sekä aurinkoista kesää! Pitäkää huoli toisistanne :)

Postaan myös uusiksi tämän työkyselyni blogin ykköspostiksi, sillä nyt alan olla tarpeeksi elänyt vapaana kuin sika pellossa ja alkaisin olla valmis palaamaan sorvin ääreen :) Edellisen työpaikkani mentyä toukokuussa konkurssiin (uransa huipulla, sillä juuri eilen sain kuulla, että kampanjamme [jossa minäkin olin mukana] oli voittanut Cannesissa Cyber-sarjan Pronssileijonan), olen ollut vapaalla jalalla ja etsin nyt uusia haasteita. Ajattelin postata avoimen ja epämuodollisen hakemuksen myös tänne blogiini, koska täällä kuitenkin käy päivittäin niin monta silmäparia, ettei sitä koskaan tiedä, kenen silmiin viestini osuukaan.

Viestiäni saa välittää eteenpäin, mikäli satut tietämään jonkun, joka sattuu juuri etsimään minun kaltaistani ihmistä joukkoihinsa. Samoin kaikki asialliset vinkit ja muut yhteydenotot otetaan vastaan sähköpostiin elokuvablogi.com (at) gmail.com
Myös osa-aika- ja freelance-työ kiinnostavat!

****

Olen digitaalisten palveluiden projektipäällikkö ja tuottaja sekä elokuviin ja viihteeseen erikoistunut freelancetoimittaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista, palvelukehityksestä ja viestinnästä online- ja mobiili-internetissä. Tämä pitkä aika pitää sisällään globaaleiden ja lokalisoitujen palveluiden ja markkinointikampanjoiden tuotantoa sekä sisällön ja projektien hallinnointia kansainvälisessä ympäristössä, sekä sen ohella hankittua toimittajakokemusta.

Etsin nyt uusia tuulia aloilta, joissa voin a) käyttää hyväksi kokemustani projektinhallinnassa ja viestinnässä sekä asiantuntijuuttani varsinkin elokuva-aiheisen sisällön parissa tai b) toimia elokuva/viihdetoimittajana. Viestintää kohtaan tuntemani innostuksen vuoksi etsin töitä ensisijaisesti media-alalta, joskin suurin haaveeni olisi päästä työskentelemään elokuvien, niistä kirjoittamisen ja/tai niiden markkinoinnin kanssa. Digitaalisten palveluiden projektipäällikkö ja tuottaja, mobiilimarkkinoinnin ja -sisällön asiantuntija, tuotepäällikkö, (verkko)tiedottaja/toimittaja ovat esimerkkejä tehtävistä, joita olen etsiskelemässä, mutta olen avoin kaikelle uudelle.

8,5 vuoden ajan työskentelin suurille kansainvälisille yrityksille digitaalista markkinointia tuottavassa yrityksessä ja osallistuin maailmanlaajuisesti miljoonia käyttäjiä tavoittavien mobiili- ja verkkopalveluiden sekä markkinointikampanjoiden suunnitteluun. Työhöni on kuulunut projektin koko elinkaari sen jokaisessa työvaiheessa, asiakkaalta tulleesta briiffistä tuotannon hallintaan ja lopulta raportointiin. Olen työskennellyt maailmanlaajuisesti tunnettujen asiakkaiden ja sisällönomistajien kanssa yhteistyössä, pääkielenä englanti. Aikaisemmista työpaikoistani voin mainita työskennelleeni mm. www-tuotesuunnittelijana, kehittämässä verkkoviestintää ja tuottamassa sisältöä verkkopalveluihin sekä tätä ennen opintojeni päättymisen jälkeen 1,5 vuotta tutkijana yliopistolla.

Päivätyöni ohella olen vuodesta 2004 lähtien kirjoittanut elokuva-aiheisia artikkeleita, arvioita ja palstoja Elokuvalehti Episodiin sekä sen sisarjulkaisuihin, ja nyt reilun kahden vuoden ajan pitänyt yllä omaa elokuvablogiani, rakkaudesta elokuviin ja kirjoittamiseen. Uusin "aluevaltaukseni" on toukokuussa 2011 alkanut elokuvabloggarin pesti Discshop.fi:ssä. Tein lehtijuttuja jo teinivuosinani, jolloin usean vuoden ajan haastattelin ja valokuvasin bändejä, ja kirjoitin muita, pääasiallisesti musiikkia ja nuoria koskevia artikkeleita paikalliseen sanomalehteemme.

Ihmisenä olen organisointikykyinen, vastuullinen ja luotettava, jolla on halua kehittyä työssään, unohtamatta kuitenkaan nuorekasta ja fanityttömäistä mielenlaatua. Olen kiinnostunut uusista teknologioista ja niiden sekä sosiaalisten verkostojen avaamista mahdollisuuksista ja pidän erittäin tärkeänä kuluttajalähtöistä ajattelutapaa ja sitä, että tuotettu palvelu on sen käyttäjälle kiinnostava, innostava ja toimiva.

Mikäli sinulla on tietoa tätä profiilia vastaavasta työpaikasta, otathan yhteyttä! Tarkempia tietoja sekä yhteystiedot saa pyytämällä.

Kiitos ja kumarrus :)
Päivi / Elokuvablogi.com - elokuvablogi.com (at) gmail.com