perjantai 20. toukokuuta 2011

Tulossa ensi viikolla: Pienin painajainen perheessä


Focker -komediaelokuvasarjan (Perhe on painajainen ja Painajainen perheessä) jatko-osa Pienin painajainen perheessä ilmestyy Blu-ray Combo Pack- ja DVD-julkaisuina 25.5.2011. Perheet Focker ja Byrnes ovat kirvoittaneet makeita nauruja elokuvayleisöistä jo yli vuosikymmenen ajan. Perhetarinan kolmannessa osassa keskitytään lasten kasvatukseen.

Elokuvablogi.comissa ensi viikolla julkaisun kunniaksi Robert De Niron haastattelu sekä arvio elokuvasta!

Greg Fockerin (Ben Stiller) appiukko, entinen CIA-agentti Jack Byrnes (Oscar-voittaja Robert DeNiro) arvostaa vihdoinkin vävypoikaansa, mutta yksi tulikoe on vielä edessä: Gregin täytyy pystyä todistamaan, että hän kykenee olemaan perheen seuraava ”Godfocker”. Komediahittien Perhe on painajainen ja Painajainen perheessä jatko-osaa Pienin painajainen perheessä tähdittävät Robert De Niro (Kaikki hyvin) ja Ben Stiller (Night at the Museum -elokuvat) sekä Oscar®-voittajat Dustin Hoffman (Kung Fu Panda) ja Barbra Streisand (Vuorovetten prinssi) sekä Blythe Danner (Paul), Teri Polo (Yli rajojen) ja Owen Wilson (How Do You Know). Fockerin perheen tarinan kolmannessa ja hauskimmassa osassa ovat lisäksi mukana Jessica Alba (Machete), Laura Dern (Jurassic Park) ja Harvey Keitel (Piano).

Blu-ray Combo Pack ja DVD sisältävät runsaasti lisämateriaalia, kuten poistettuja kohtauksia, vitsikoosteen, dokumentin elokuvan tekemisestä sekä vaihtoehtoisen alun ja lopun, joita ei aiemmin ole julkaistu.


Pienin painajainen perheessä -elokuvan Blu-ray-julkaisun hankkineet saavat huikean teräväpiirron ja hifiäänen lisäksi nauttia lyhytelokuvista, joita tähdittävät Robert De Niro, Ben Stiller ja Owen Wilson.