torstai 28. huhtikuuta 2011

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset, osa 2 - traileri


Heinäkuussa 13. päivä saa ensi-iltansa Harry Potter -sarjan viimeinen osa, Kuoleman varjelukset, osa 2. Elokuva julkaistaan sekä 2D- että 3D-formaateissa.

Eeppisessä loppuhuipentumassa taistelu velhomaailman hyvien ja pahojen voimien välillä kärjistyy avoimeksi sodaksi. Kun panokset ovat korkeammalla kuin koskaan, kukaan ei ole turvassa. Ja juuri Harry saattaa joutua tekemään äärimmäisen uhrauksen dramaattisessa viimeisessä taistelussa Voldemortia vastaan.

Kaikki päättyy tähän.


Elokuvassa “Harry Potter ja kuoleman varjelukset – Osa 2 Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson palaavat Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin päärooleihin. Nimekkäässä tähtikaartissa nähdään myös Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Ciarán Hinds, John Hurt, Jason Isaacs, Matthew Lewis, Gary Oldman, Alan Rickman, Maggie Smith, David Thewlis, Emma Thompson, Julie Walters ja Bonnie Wright.

Tänään julkistettu traileri antaa pientä esimakua viimeisestä taistelusta Harryn ja Lordi Voldemortin välillä. En saanut embedattua traileria tähän, mutta klikkaa tästä nähdäksesi sen :)