perjantai 15. huhtikuuta 2011

Etsin töitä!

Etsin työelämääni uusia haasteita ja ajattelin postata avoimen ja epämuodollisen hakemuksen myös tänne blogiini. Täällä kuitenkin käy päivittäin niin monta silmäparia, ettei sitä koskaan tiedä, kenen silmiin viestini osuukaan.

Viestiäni saa välittää eteenpäin, mikäli satut tietämään jonkun, joka sattuu juuri etsimään minun kaltaistani ihmistä joukkoihinsa. Samoin kaikki asialliset vinkit ja muut yhteydenotot otetaan vastaan sähköpostiin elokuvablogi.com (at) gmail.com

****

Olen digitaalisten palveluiden projektipäällikkö ja tuottaja sekä elokuviin ja viihteeseen erikoistunut freelancetoimittaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista, palvelukehityksestä ja viestinnästä online- ja mobiili-internetissä. Tämä pitkä aika pitää sisällään globaaleiden ja lokalisoitujen palveluiden ja markkinointikampanjoiden tuotantoa sekä sisällön ja projektien hallinnointia kansainvälisessä ympäristössä, sekä sen ohella hankittua toimittajakokemusta.

Etsin nyt uusia tuulia aloilta, joissa voin a) käyttää hyväksi kokemustani projektinhallinnassa ja viestinnässä sekä asiantuntijuuttani varsinkin elokuva-aiheisen sisällön parissa tai b) toimia elokuva/viihdetoimittajana. Viestintää kohtaan tuntemani innostuksen vuoksi etsin töitä ensisijaisesti media-alalta, joskin suurin haaveeni olisi päästä työskentelemään elokuvien, niistä kirjoittamisen ja/tai niiden markkinoinnin kanssa. Digitaalisten verkko- ja mobiilipalveluiden projektipäällikkö ja tuottaja, mobiilimarkkinoinnin ja -sisällön asiantuntija, tuotepäällikkö, (verkko)tiedottaja/toimittaja ovat esimerkkejä tehtävistä, joita olen etsiskelemässä, mutta olen avoin kaikelle uudelle.

Olen 8,5 vuoden ajan työskennellyt suurille kansainvälisille yrityksille digitaalista markkinointia tuottavassa yrityksessä ja osallistunut maailmanlaajuisesti miljoonia käyttäjiä tavoittavien mobiili- ja verkkopalveluiden sekä markkinointikampanjoiden suunnitteluun. Työhöni on kuulunut projektin koko elinkaari sen jokaisessa työvaiheessa, asiakkaalta tulleesta briiffistä tuotannon hallintaan ja lopulta raportointiin. Olen työskennellyt maailmanlaajuisesti tunnettujen asiakkaiden ja sisällönomistajien kanssa yhteistyössä, pääkielenä englanti. Aikaisemmista työpaikoistani voin mainita työskennelleeni mm. www-tuotesuunnittelijana, kehittämässä verkkoviestintää ja tuottamassa sisältöä verkkopalveluihin sekä tätä ennen opintojeni päättymisen jälkeen 1,5 vuotta tutkijana yliopistolla.

Päivätyöni ohella olen vuodesta 2004 lähtien kirjoittanut elokuva-aiheisia artikkeleita, arvioita ja palstoja Elokuvalehti Episodiin sekä sen sisarjulkaisuihin, ja nyt reilun kahden vuoden ajan pitänyt yllä omaa elokuvablogiani, rakkaudesta elokuviin ja kirjoittamiseen. Uusin "aluevaltaukseni" on toukokuussa 2011 alkanut elokuvabloggarin pesti Discshop.fi:ssä. Tein lehtijuttuja jo teinivuosinani, jolloin usean vuoden ajan haastattelin ja valokuvasin bändejä, ja kirjoitin muita, pääasiallisesti musiikkia ja nuoria koskevia artikkeleita paikalliseen sanomalehteemme.

Ihmisenä olen organisointikykyinen ja luotettava, unohtamatta kuitenkaan fanityttömäistä mielenlaatua, ja olen kiinnostunut uusista teknologioista ja niiden sekä sosiaalisten verkostojen avaamista mahdollisuuksista. Lisäksi pidän erittäin tärkeänä kuluttajalähtöistä ajattelutapaa ja sitä, että tuotettu palvelu on sen käyttäjälle kiinnostava, innostava ja toimiva.

Mikäli sinulla on tietoa tätä profiilia vastaavasta työpaikasta, otathan yhteyttä! Tarkempia tietoja sekä yhteystiedot saa pyytämällä.

Kiitos ja kumarrus :)
Päivi / Elokuvablogi.com - elokuvablogi.com (at) gmail.com