lauantai 26. maaliskuuta 2011

Pöllöarvonnan voittajat (Legend of the Guardians -kisa)


Legend of the Guardians -arvontaan (arvio elokuvasta täällä) osallistui 30 ihmistä - 29 blogin kommenttilaatikon kautta ja yksi sähköpostilla. Random.orgin kautta voittajiksi valikoituvat seuraavat:

Pikkuinen pöllöaiheinen termoskassi sekä söpöt pikkupöllöt -> CHATRIN

2 pöllöleffapakettia, joihin kuuluu pieni ja kevyt pöllökassi/reppu ja Legenda Suojelijoista - Ga'Hoolen pöllöt -blu-ray-dvd -combo -> HILIJA ja JONNA I.


Laittakaahan voittajat postiosoitetta tulemaan osoitteeseen elokuvablogi.com (at) gmail.com niin käyn viemässä paketteja postiin. Tai jos hengailette Helsingissä, niin voidaan myös tehdä vaihtokauppoja ihan livenä, jotta säästän postikuluissa ;-)

Arvonnan tehtävänä oli kertoa elokuvien suosikkieläinhahmostaan. Tehtävä ei ollut kovin helppo, sillä eläimet ovat niin ihania, että suurinta suosikkia on vaikea valita. Eniten ääniä keräsivät animaatioiden eläimet. Eniten ääniä saivat Bambi sekä Ice Agen orava Scrat. Lisäksi myös Leijonakuninkaan Simba ja Scar, Shrekin Aasi, Liisa Ihmemaassa -elokuvan Irvikissa sekä Totoro saivat enemmän kuin yhden äänen. Totoroa hieman mietin, että onkos se itse asiassa eläin, vai onko se vain satuhahmo.

Omia suosikkejani ovat lapsuuteni suurimpiin sankareihin kuuluva Lassie, jolle sanoitin laulujakin joskus 6-vuotiaana ;-) Yleensäkin koiraihmisenä rakastan koiria ja koirahahmoja - Lassien lisäksi Benji oli sydäntäni lähellä, samoin kuin Bim Mustakorva. Uudemmista hahmoista esimerkiksi Bolt on ihana ja vaikkapa saksanpaimenkoira Sam elokuvassa I am Legend. Samoin minua aikoinaan ihastutti niin ikään saksanpaimenkoira Jerry Lee elokuvassa K-9 Kyttäkaksikko :)