torstai 10. maaliskuuta 2011

Pöllöjä, pöllöjä - Osallistu Legenda Suojelijoista -arvontaan!

Uutta arvontaa pukkaa heti entisen perään! Tällä kertaa arvonnassa on söpöjä pöllötavaroita elokuvasta Legenda Suojelijoista - Ga'Hoolen pöllöt.


Palkintoja on kolme kappaletta:

Pikkuinen pöllöaiheinen termoskassi sekä söpöt pikkupöllöt (kuvassa keskellä)
ja
2 pöllöleffapakettia, joihin kuuluu pieni ja kevyt pöllökassi/reppu ja Legenda Suojelijoista - Ga'Hoolen pöllöt -blu-ray-dvd -combo
    Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän viestiin tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen elokuvablogi.com (at) gmail.com ja vastaamalla kysymykseen:

    Mikä elokuvien eläinhahmo on suurin suosikkisi ja miksi?

    Vastausaikaa on kaksi viikkoa ja kilpailu päättyy torstaina 24. maaliskuuta klo 18.00. Arvonnan voittajat julkistetaan sitten mahdollisuuksien mukaan heti perjantaina 25.3. Voit myös tuplata mahdollisuutesi linkittämällä arvonnan esimerkiksi blogissasi (muistathan mainita tästä kommentissasi!).

    Legenda Suojelijoista - Ga'Hoolen pöllöt on rakastettuihin lastenkirjoihin perustuva fantasiaseikkailu, jonka on ohjannut Zack Snyder (Watchmen, 300). Tarina alkaa siitä, kun nuori pöllö Soren ja hänen veljensä Kludd tipahtavat suoraan Puhdasrotuisten kynsiin. Sorenin on paettava etsimään myyttisiä siivekkäitä sotureita, sillä vain nämä voivat pelastaa pöllökansat tuholta. Suomalaisista äänistä vastaavat mm. Petrus Kähkönen, Heljä Heikkinen, Markus Blom ja Jani Alkio - englanninkielisinä ääninä puolestaan toimivat mm. Jim Sturgess, Hugo Weaving ja David Wenham.

    Elokuva on julkaistu 9. maaliskuuta dvd:nä ja blu-ray:nä.