tiistai 1. maaliskuuta 2011

Am I Gorgerous? Or just Stylish? :)

Sooloilija palkitsi minut Gorgerous Blogger -palkinnolla ja jokin aika aikaisemmin sain Lady Laetitialta Stylish Blogger -tunnustuksen. Kiitokset vielä näistä mainioista tunnustuksista, jotka aina piristävät päivää :)


Sooliksen tunnustuksen tehtävänä pitää seuraaviin viiteen kysymykseen, Lady L:n tehtävän seitsemän paljastusta olen tehnyt ihan vähän aikaa sitten, joten en nyt tee sitä uudestaan.

1. Mistä kirjoitat blogissasi, ja mitä kaikkea se käsittelee?
Elokuvablogi.com käsittelee ehkä hieman yllättäen elokuvia ;-) ja kaikkea niiden maailmaa liippaavaa, kuten myös addiktoivia tv-sarjoja :)

2. Mikä tekee blogistasi ainutlaatuisen verrattuna muihin?
En tiedä onko blogissani muuta ainutlaatuista kuin minä itse. En yritä olla fiksumpi kuin olen, koska sehän paistaisi tekstistä läpi heti. Kiinni jäisin että heilahtaa. Siksipä kerron asioista ja elokuvista niillä sanoin kuin itsestäni tuntuu. Joskus hehkutan epäammattimaisesti, mutta toisaalta uskallan myös sanoa, jos en elokuvaa tajunnut. Aina ei kolahda, mutta joskus taas kolahtaa ja kovaa. Koitan kyllä aina myös löytää faktaa tunteideni tueksi.

3. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olen kirjoitellut Episodiin vuosikaudet, mutta halusin kai myös jotain "omaa", jotain josta olen vastuussa vain ja ainoastaan itselleni. Halusin myös paikan, johon voisin kirjoittaa fiiliksiä elokuvista muistiin, koska en kuitenkaan muista suurimmasta osasta näkemiäni elokuvia enää vuoden päästä, että mitä mieltä niistä olin. Lisäksi minusta on kiva jakaa tunnelmia ja tuntemuksia muiden kanssa - siksi rakastan kommentteja, koska siitä tulee sellaista vastavuoroisuutta. Ihan kuin täällä olisi joku lukemassa jorinoitani.

Osasyynä aloittamiseen oli eräs entinen työkaverini, jonka kanssa aina juttelimme elokuvista ja hän sitten kyseli, että miksi en pistäisi pystyyn omaa blogia. Niin, miksipä en? ;-) Aloitin bloggaamisen englanninkielisen blogin kautta, koska esimerkiksi tämä kyseinen työkaverini ei puhu suomea. Muutaman kuukauden kirjoittelun jälkeen vaihdoin kuitenkin kielen ihanaan ja elävään äidinkieleeni, ja sillä on nyt menty kohta kaksi vuotta.

4. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Muutan pienesti jotain koko ajan ulkoasussa ja yläbanneria päivitän vähintään kerran kuukaudessa vastaamaan jotain uutuuselokuvaa. Haluaisin toki kirjoittaa vähän laajemmalla skaalalla asioista, kun vaan ehtisi ja saisi aikaiseksi - ja keksisi hyviä aiheita ;-) Eniten kuitenkin haluaisin muuttaa sitä, että kirjoittaisin ihan työkseni. Ei niin että teen tätä hommaa varsinaisen palkkatyöni jälkeen yön pimeinä tunteina, kun muu perhe on mennyt nukkumaan, vaan että saisin kirjoittaa ihan työkseni ja saisin siitä palkkaa asuntolainan maksuun.

Jos joku lukemaan eksynyt sattuisi tällaista duunaria tarvitsemaan, viestiä vaan osoitteeseen elokuvablogi.com (at) gmail.com ;-)

5. Mitä haluaisit muuttaa muiden blogeissa?
En halua muuttaa mitään. Luen niitä blogeja, joista olen kiinnostunut ja joiden kirjoittajista pidän. En sitten lue niitä muita, sorry :)