tiistai 22. helmikuuta 2011

Uusia hankintoja: Buffyn rinnalle Angelia

Angelin lähtö Buffy vampyyrintappajasta kolmoskauden lopuksi sai minut innostumaan ostamaan hyllyyni hieman Angeliakin. Tai no, koko setin hommasin - kun halvalla sai ;-)

Anttilassa oli kaikki viisi kautta mukavasti tarjouksessa: ykkönen lähti 9.99e ja loput 11.99e kappaleelta, ja lisäksi Kodin Ykkösestä sai vielä kympin alennusta jollain kanta-asiakaskupongilla eli koko viisi kautta lähti alle viidelläkympillä. Vinkkinä siis niillekin, jotka sarjasta ovat olleet kiinnostuneita ja jos tuota ei vielä hyllystä löydy :)

Angel (David Boreanaz) on Buffyssä erittäin mielenkiintoisen dualistinen hahmo - hyviksenä jäyhä ja hiljainen varjoissa kulkija ja sielunsa menettäneenä vampyyrinä paha kuin mikä. Ja (näin ihan pääasian ulkopuolelta) hottiskin tuo Boreanaz on, ainakin synkkänä ja tummana Angelina, en niinkään ole ollut vakuuttunut hänen komeudestaan muuten.

Angelissa nähdään myös Buffyssä Cordeliaa näytellyt Charisma Carpenter sekä Buffyn uutta valvojaa Wesley Wyndham-Prycea näytellyt Alexis Denisof.