keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Tammikuun poika: Bradley Cooper (synt. 5. tammikuuta 1975)

Tänä vuonna kuukauden kasvot paljastuvat sitä mukaa, kun kuukausia karttuu - en siis tee valmista vuoden 2011 kalenteria nyt alkuvuodesta, vaan esittelen jokaisen kuukauden tytöt ja pojat yllätyksenä. Vähän jännitystä elämään ;-) Jokainen kuukauden kasvo on kuitenkin edelleen viime vuoden tapaan sen kuukauden syntymäpäiväsankari. Viime vuoden kasvot löytyvät listattuna tuolta ylävalikosta.Vuoden aloittaa tänä päivänä vuonna 1975 Philadelphiassa syntynyt sinisilmä Bradley Cooper. Cooper on näytellyt mm. tv-sarjassa Alias, mutta varsinaisesti isoksi nimeksi hän nousi vasta Kauhean kankkusen (2009) myötä. Cooper on nähty myös romanttisissa komedioissa Jätä se! ja Valentine's Day, sekä kaupunkielokuvien sarjan toisessa osassa New York, I love you. Viime kesänä Cooper puolestaan keekoili naistennaurattajana toimintarymistelyssä The A-Team.

Renee Zellwegerin poikaystävänä tunnettu Cooper on koiraihminen ja hän onkin sanonut, että tyttöystävän pitää myös olla sellainen, sillä hän ja koirat tulevat samassa paketissa. Cooperilla on iäkäs löytökoira, pointteri Samson ja hieman nuorempi kiinanpystykorva-noutaja -sekoitus Charlotte. Hänen mukaansa koirat seuraavat häntä jopa kuvauspaikoille.

Cooperissa on jotain poikamaista charmia ja hänen pistävän siniset silmänsä herättävät kyllä huomiota. Näyttelijänä hän vaikuttaa symppiseltä, melkoisen perinteiseltä tyypiltä, jolta en kuitenkaan suurensuuria odota. Mutta ei kaikkien tarvitsekaan olla Oscar-voittajia.

Kuluvana vuonna Cooper nähdään Neil Burgerin ohjaamassa trillerissä Limitless yhdessä Robert De Niron kanssa. Näillä näkymin leffa rantautuu Suomen teattereihin huhtikuun 1. päivä. Tsekkaa traileri alta: