perjantai 21. tammikuuta 2011

Migreeniä ja Supernatural-uutisia

Tänään piti olla Kuukauden Kasvon eli Tammikuun Tytön päivä. Minä kuitenkin sain eilen sellaisen migreenin, ettei koko päivänä tullut tietokoneeseen päinkään katsottua, joten jutun kirjoittaminen sitten jäi. Koitan saada tämän päivän synttärisankarin esille edes huomiseksi :)

Eilinen oli ihan kammo päivä. Heräsin aamulla päänsärkyyn, jonka näköjään saan aina, kun mieheni on käynyt edellisenä iltana kavereidensa kanssa oluella - hyvä delegoimaan tuo mieheni! Päänsärky ei ollut aamulla suuren suuri, ja koitin sitä lääkitä buranalla ja kahvilla. Puolenpäivän maissa alkoi sitten tuntua siltä, että nyt on parempi suunnata jonnekin pimeään ja hiljaiseen luolaan vällyjen alle, ja niinpä sitten töppöstelin loppupäivän kotosalla villasukat jalassa ja aurinkolasit päässä ihan järkyttävän jysärin kumppanina.

Mutta hyviäkin uutisia kuulin! Anzin Supernatural-tietotoimisto osasi kertoa, että mahtisarja Supernatural jatkuu Suomenkin telkkarissa maaliskuun 29. päivä! Suomessahan sarjaa on näytetty kolmen tuotantokauden verran ja nyt sarja jatkuu Subilla neljännen kauden jaksoilla. Esitysaika on klo 22.00, joten suhteellisen inhimilliseen aikaan Winchestereiden veljesten seikkailuita voi seurata.

Jenkeissä sarjasta on parhaillaan menossa kuudes kausi. Tai siis juuri tällä hetkellä kuudennessa kaudessa on menossa joulutauko ja sarja jatkuu reilun kuukauden jälkeen ensi viikolla. Jossain vaiheessahan huhuttiin, että sarja päättyisi viidenteen kauteen, sillä siihen Eric Kripken luoma suuri juonikuvio piti päättyä. Kuudes kausi kuitenkin päätettiin tehdä ja nyt on jopa puhuttu seitsemännestä kaudesta. Itse suhtaudun hieman skeptisesti seitsemänteen kauteen, sillä jo tämä kuudes on osoittanut hieman väsähtämisen merkkejä.

Mutta siis hienoa, että tätä huippusarjaa voidaan taas seurata Suomenkin televisiosta! Jos katsoit ensimmäiset kolme kautta, etkä ole vielä dvd:llä katsonut eteenpäin, maaliskuun lopussa kannattaa taas pistää silmät tapille, sillä nelos- ja viitoskaudet ovat aikamoista menoa :)