keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kiitokset Prefectalle tunnustuksesta :)

Kaamoksen keskellä väsähtänyttä mieltä piristämään sain Tiski.fi:n Prefectalta tunnustuksen, koska kuulemma "saan hänet hinkumaan nähdä paljon enempi elokuvia" :) Kiitokset hänelle, sillä piristystä tosiaankin tarvitaan tässä osoitteessa!

Palkinto haastaa kertomaan seitsemän tunnustusta itsestään, mikä ei ole kovinkaan helppo tehtävä, jos ei halua ihan kokonaan itseään nolata kaiken kansan silmissä ;-) Olen joskus aikaisemminkin tehnyt vastaavanlaisia tunnustuksia, mutta koitetaan nyt keksiä jotain uusia.
  1. Olin pikkutyttönä totaalisen rakastunut Michael Praediin ja syvällä sisimmässäni haaveilin olevani Robin Hood...
  2. ...Neiti Etsiväkin tosin olisi menetellyt.
  3. Olen blondin kuoreni alla aina ollut vähän epätyypillinen sukupuoleni edustaja, sillä jossain vaiheessa halusin isona koirapoliisiksi, jossain vaiheessa rekkakuskiksi (!), yläasteella valitsin teknisen käsityön (ei ollut todellakaan yleistä siihen aikaan) ja olen mm. hitsannut, juottanut, kolvannut ja hakannut vasaralla muutamaankin kertaan peukaloni kipeäksi.
  4. Haluaisin joskus elämässäni matkustaa junalla Kiinaan ja siinä matkalla pysähtyä Mongoliaan ratsastamaan arolla kuin Tsingis Khan ikään.
  5. Välillä en voi käsittää, että olen jo näin "vanha", koska sisimmässä ei yhtään tunnu siltä. Tunnun olevani ikuinen "fanityttö".
  6. Olen nimennyt tyttäreni erään minulle tärkeän elokuvahahmon mukaan (toinen nimi, ei kutsumanimi). Toisaalta kolmanneksi nimekseen hän sai minulle erittäin rakkaan, jo vuosia sitten kuolleen isoäitini nimen. Ja kaikki nimet vielä sointuvat yhteen ja sopivat suomalaiseen suuhun, uskokaa tai älkää ;-)
  7. Katsottavien elokuvien listani ei lyhene koskaan. Vaikka kuinka koitan katsella vielä näkemättömiä klassikoita, niin aina löydän jonkin sellaisen (usein näistä ihanista leffablogeista), jota en ole vielä nähnyt ja joka pitää lisätä listalle. Hirvittää ihan ajatellakin, miten pitkä to-see -listani onkaan ja miten paljon se taas piteni tälle vuodelle tehdyn lupauksen myötä... (siitä lisää myöhemmin).
En ole nyt kovin omaperäinen tunnustusten jakelussa. Annan tunnustuksen eteenpäin rakkaalle Mikaelalle, joka minun tavoin kärsii väsymyksestä ja kaipaa piristystä, sympaattiselle Sooloilijalle, joka samoin voisi ilahtua tunnustuksesta, Anzille, joka kohta suuntaa vauvavapaalle (en sano "lomalle", koska tiedän kokemuksesta, ettei se mitään lomaa ole ;-), cinefiliaan Jutalle, joka aina osaa kirjoittaa juttunsa niin hienosti, Bubblelle, jonka blogissa käynti on aina yhtä söpöä, pitkäaikaiselle ystävälleni Sarille, jonka sisustusblogi on varmaankin kaunein, mitä olen blogistaniassa nähnyt ja Elisalle, joka jaksaa pyörittää äidin arkea ja kirjoitella siitä niin mukavasti. Väsyneet äidit aina tarvitsevat vähän enemmän piristystä kuin muut ;-)