maanantai 20. joulukuuta 2010

Tulossa 2011: Terrence Malickin The Tree of Life

Yksi ensi vuoden odotetuimpiin elokuviin kuuluvista on Terrence Malickin ohjaama ja käsikirjoittama The Tree of Life. Ohjaajana Malick on mielenkiintoinen - vuonna 1978 ohjaamansa Days of Heaven - Onnellisten aika -elokuvan jälkeen hän piti kahdenkymmenen vuoden tauon ennen kuin palasi takaisin ohjaajan puikkoihin 7 Oscarin ehdokkuuden saaneella sotadraamalla Thin Red Line - Veteen piirretty viiva.

Malickin seuraava työ, The New World vuonna 2005 puolestaan kertoi kapteeni Smithin (esittäjänään Colin Farrell) ja intiaaniprinsessa Pocahontasin (täydellisen ihastuttava Q'orianka Kilcher) tarinan. Disneyn piirretystä huomattavastikin ;-) poikkeava tarina on huikean hieno - Malick selvästikin haluaa paneutua asiaansa täydellisesti, ennen kuin antaa elokuvansa julkaistavaksi.

Vuosia on taas kulunut New Worldin jälkeen ja siksipä Malickin laadun tunteva yleisö odottaakin innolla hänen ensi vuonna ilmestyväksi merkittyä fantasiaa, sci-fiä ja draamaa sekoittelevaa elokuvaa The Tree of Life. Elokuvan pääosissa nähdään Brad Pitt, Sean Penn ja Jessica Chastain (jonka rooli Jolenessa 2008 sykähdytti minua kovasti).

Kuulostaa mielenkiintoiselta ja näyttääkin sellaiselta - äärimmäisen kauniin trailerin The Tree of Lifesta voi katsastaa täältä >>