sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Tulossa: Your Highness (2011)

Ken muistaa ihastuttavan sekopäisen pilviveikkokomedian parin vuoden takaa nimeltään Pineapple Express? Siinä James Franco ja Seth Rogen hengailivat pilvessä koko leffan ajan. Ensin Pineapple Express oli suhteellisen perinteistä pilven polttoa ja buddykomediaa, mutta muuttui loppua kohden aivan hysteerisen hauskaksi toimintakomediaksi, jolle nauroin vedet silmissä.


Pineapple Expressin ohjaajan David Gordon Greenin seuraava komedia, Your Highness, on tulossa teattereihin ensi keväänä - jenkeissä leffan ensi-illaksi on merkitty huhtikuun 8. päivä 2011. Leffassa esiintyvät James Franco ja Danny McBride (joka on myös mukana käsikirjoittamassa tätä), jotka sekoilivat yhdessä jo Pineapple Expressissä, mutta mukana ovat myös ihastuttavat Natalie Portman ja Zooey Dechanel. Vielä ei ole mitään tietoa, julkaistaanko tämä Suomessa missä muodossa eli tuleeko teattereihin ollenkaan. Pelko on, että tälle käy samoin kuin vaikkapa kauan odottamalleni Get him to the Greek -elokuvalle, joka ei sitten koskaan saapunut normaaliin teatterilevitykseen.


Ritarien, prinssien ja hurjien miekkataisteluiden aikaan sijoittuva fantasiakomedia kertoo kahdesta veljestä, jotka liittoutuvat pelastaakseen vanhemman veljen, Fabiousin (Franco) morsiamen (Dechanel) pahan velhon (Justin Theroux) kynsistä. Veljesten rinnalle pelastusmatkalle liittyy myös soturinainen Isabel (Portman). Nuorempaa laiskimusveljeä esittää McBride.


Traileri näyttää sopivan sekopäiseltä minun makuuni :)
Lisätietoa IMDb:ssä >>