torstai 4. marraskuuta 2010

Osallistu Kaunotar ja Hirviö -arvontaan!


Disney julkaisi viime viikolla sekä teräväpiirtona että dvd:nä ihastuttavan, odotetun klassikkonsa Kaunotar ja hirviö. Sen kunniaksi Disney ja Elokuvablogi.com yhdessä järjestävät jälleen kerran arvonnan!

Arvonnassa on kolme palkintoa: pääpalkintona on Mattelin Belle-nukke (kuva ohessa) ja lohdutuspalkintona arvotaan lisäksi kaksi Pocahontas-dvdtä. Ihania palkintoja siis vaikkapa pienille ystäville pukinkonttiin!

Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen joko jättämällä kommentin tähän viestiin nimimerkin kanssa (älä kuitenkaan yksityisyytesi suojaamiseksi jätä sähköpostiosoitettasi) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: elokuvablogi.com (at) gmail.com.

Tällä kertaa arvonnassa on käytössä arpaliput ja säännöt menevät näin: Yhden arpalipun saa tähän postaukseen vastaamisesta ja toisen linkittämällä arvontani blogiinsa tai vaikkapa Facebookiin. Vakituiseksi lukijakseni kirjautuneet saavat bonuksena kolmannen lipun. Anonyyminä osallistujat - muistakaa liittää mukaan nimenne tai nimimerkkinne. Ilmoittakaahan sitten kommentissanne, monellako arvalla osallistutte, kiitos!

Kilpailu kestää kaksi viikkoa - ja päättyy torstaina 18. marraskuuta kello 18.00. Kaikki tähän mennessä kilpailuun ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan, jonka kolme voittajaa julkaistaan perjantaina 19. marraskuuta tässä blogissa - muistathan saapua silloin tarkistamaan, osuiko arvontaonni sinun kohdallesi!

Kuten edellisessäkin Disneyn kanssa järjestetyissä arvonnoissa, myös tässä palkinnot lähetetään voittajille suoraan Disneyltä, minä toimin tietojen välittäjänä :)

Arvonnan tehtävä:

Kuka tai mikä on suosikkihahmosi Kaunotar ja hirviö -tarinassa? Ja kerrothan myös pienet perustelut :)

Kuvat © Disney

Kaunotar ja hirviö | Beauty and The Beast

Avaa ovi maailman lumotuimpaan linnaan ja lähde taianomaiseen seikkailuun Kaunottaren ja hirviön kanssa. Upea digitaalisesti paranneltu animaatio, Oscar® -palkittu* musiikki ja aimo annos taikaa takaavat sen, että tämän ajattoman Disney-klassikon Juhlajulkaisu tarjoaa unohtumattoman elokuvaelämyksen.


Kun komea, mutta itsekäs prinssi saa päälleen kirouksen, hän muuttuu niin kauheaksi hirviöksi, ettei kukaan uskalla kohdata häntä. Kirous katoaa vain, jos prinssi löytää jonkun, joka rakastaa häntä sellaisena kuin hän on – mutta kuka voisi rakastua hirviöön? Linnaan saapuu sattumalta kaunis Belle. Linnaan, jossa Lumiére, Könni ja esineiksi taiottu linnan palveluskunta tekevät kaikkensa romanssin syntymiseksi…

*1992, Paras laulu ja alkuperäismusiikki

Ikäraja: 7
Kesto: 91 min
Valmistusvuosi: 1991