keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Osallistu Harry Potter -skabaan!

Luvattu Harry Potter -skaba on nyt täällä :)

Osallistu arvontaan ja voita hieno Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 -aiheinen palkinto! Palkintoina ovat (kuva alla):
  • violetti t-paita, naisellinen malli, koko M. Edessä taikasauvan kuva ja teksti Expecto Patronum!, takana teksti Harry Potter and the Deathly Hallows, part 1
  • Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 -leffajuliste, jota koristavat Evanna Lynchin (näyttelee Luna Lovegoodia) ja Matthew Lewisin (näyttelee Neville Longbottomia) nimikirjoitukset!
Arvontaan voit osallistua joko jättämällä kommentin tähän viestiin - Anonyymit muistakaa lisätä loppuun nimimerkki!- tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: elokuvablogi.com (at) gmail.com.

Tehtävä: 
Mikä on suosikkisi Harry Potter -elokuvista ja -kirjoista (liitä mukaan pieni perustelu)? Ja mikäli suosikkikirjasi ja -elokuvasi eivät ole samat, kerrothan miksi?

Voit tuplata voittomahdollisuutesi ja saada yhden arpalipun lisää linkittämällä arvonnan blogissasi tai vaikkapa Facebookissa. Muistathan mainita kommentissasi linkityksestäsi, jotta tiedän kuinka monella arvalla osallistut! Ilmoitathan myös, mikäli haluat osallistua *vain toisen* palkinnon arvontaan.

Kilpailu kestää kaksi viikkoa ja päättyy keskiviikkona 8. joulukuuta kello 18.00. Kaikki tähän mennessä kilpailuun ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan. Voittajat julkaistaan torstaina 9. joulukuuta tässä blogissa - muistathan saapua silloin tarkistamaan, osuiko arvontaonni sinun kohdallesi!

Evanna Lynchin ja Matthew Lewisin vierailusta Helsingissä kuvia löydät täältä >> ja pari videota täältä >>.
Arvioni Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 -elokuvasta löytyy puolestaan täältä >>