maanantai 22. marraskuuta 2010

Maanantaiaamun mutinat

Viikonloppu hujahti ohi ihan liian nopeasti. Positiivista tässä viikonlopussa oli erityisesti lauantaina järjestetty bloggareiden pikkujoulu, jossa mukana oli kolmisenkymmentä leffa-, lifestyle- ja tyylibloggaria pääasiassa pääkaupunkiseudulta ja sen lähiympäristöstä. Oli hienoa tavata ihan livenä niitä ihmisiä, jotka ovat tulleet tutuksi jo blogeissa - kiva oli tavata esimerkiksi Tiinanen, cinefiliaan Jutta, Marja, Bubble ja Ravenwaves, joita en ollut vielä ennestään tavannut, sekä myös vanhat tutut Mikaela ja Anzi sekä Chatrin ja Riehu, jotka olen kerran pikaisesti tavannut aikaisemmin. Kirjoittelen enemmän pikkujouluista myöhemmin tällä viikolla, kuvien kera.

Tällä viikolla on tiedossa myös uusi arvonta! Tällä kertaa Harry Potter -teemainen, ja tiedoksi jo nyt, että palkinnot ovat todella kivat :) Stay tuned, laitan arvonnan pystyyn lähipäivinä, kunhan ehdin kuvata palkinnot.

Kotosalla on pleikkarissa pyörinyt Mikaelalta lainaan saamani The Big Bang Theory. Menossa on toinen kausi ja sen loppupuolella jo ollaan. Sarja on aivan loistavaa huumoria ja on vekkulia kuunnella tieteellistä jargonia huumorin lähteenä. On ollut hauska kuulla, että edes nopeaälyinen fyysikkomieheni ei aina ehdi tajuta, mistä Sheldon milläkin kertaa puhuu.

Tyttären hereilläoloaikaan on puolestaan viime päivinä pyörinyt nyt jo muutamaan kertaan läpi herttainen Risto Räppääjä ja polkupyörävaras. En ole sitä ensimmäistä Räppääjää nähnyt, mutta ainakin tämä on todella hauska ihan koko perheen elokuva. Juuri kun pari viikkoa sitten purnasin siitä, että koko perheelle tehtävät elokuvat ovat niin harvassa. Leffa on ihanan värikäs ja siinä on pieniä jippoja aikuisille, mutta pääasiassa lapset saavat naureskella aikuisten höpsöydelle. Ulla Tapanisen Elvi-täti on mielestäni leffan ehdottomasti paras hahmo :) mutta on myös hauska nähdä Eppu Normaalin Martti ja Pantse Syrjä mukana hengailemassa ja lauleskelemassa.

Jaksamista kaikille maanantaihin! Ihanaa että maahan on satanut hiukan lunta, sillä se valoisuttaa tätä synkkyyttä edes hieman :)

Kuvassa cinefiliaan Jutan viime viikolla esittelemiä Mari Kasurisen taideponeja - My Little Ponyt Han Solo ja Chewbacca. Lisää loistavasta taiteilijasta ja hänen töistään täällä >>