tiistai 23. marraskuuta 2010

Bloggaripikkujoulujen satoa

Viime lauantaina vietettiin pikkujouluja bloggariporukalla. Oli jännää, kun 30 toisilleen pääasiassa vain blogien kautta tuttua naista kerääntyi yhteen istuksimaan Porvoonkadun Baariin. Ja vielä hauskemmaksi asian teki se, että mukana oli monenlaisia bloggareita, yhdistävänä tekijänä se, että populaarikulttuuri ja lifestyle-asiat ovat kaikkien sydäntä lähellä. Jotkut bloggaavat pääasiallisesti vain elokuvista ja muista populaarikulttuurin ilmiöistä, toiset taas tyylistä ja muodista.

Ravenwaves ja Bubble
Liittyminen muotibloggareiden seuraan minua vähän jännitti, koska itse olen ihan tavallinen talliainen ja mietin jo vimmatusti, mitä ihmettä keksisin päälle laittaa, etten joutuisi ihan naurunalaiseksi kaikkien niiden upeiden ja tyylikkäiden muotibloggareiden keskellä. Sitten tulin siihen tulokseen, että muuta vaihtoehtoa ei ole kuin lähteä omana itsenään ;-) (kuvaa itsestä tosin ei nyt sattunut tähän hätään olemaan, mutta se tuskin haittaa ketään).

Tiinanen järjestelee joululahjakasaa
Pikkujoulutapaamista tuli sponsoroimaan mahtava joukko yrityksiä. Eero Kilpiäinen Oy oli avustanut joukkiotamme ihan rahallisesti ja sillä avulla saimme massumme mukavasti täyteen. Lisäksi loistava järjestelytoimikunta oli tehnyt salaattia ja Anzi leiponut suussa sulavia muffinsseja. Chatrin ja Riehu olivat askarrelleet ihanat nimilaput kaikille, mm. Mikaela ja Bubble järkkäilleet muuten kaiken toimivaksi kokonaisuudeksi, joten meille muille jäi jäljelle vain nautiskelu kivasta seurasta :)

Olimme kaikki yllättyneitä siitä, miten monet yritykset halusivat muistaa meitä, sillä lahjapussukoiden määrä ei jäänyt yhteen! Fazer oli lahjoittanut herkkuja, Pauligilta saimme hurjan määrän kahveja, Keune oli lahjoittanut hiusten muotoilutuotteen, Koruharakasta saimme jokainen oman erilaisen korun, Nanson ihana pyyhe tulee varmasti monella bloggarilla kovaan käyttöön, Disneyltä puolestaan kaikki saivat ihanat jouluaiheiset pussukat jouluelokuvineen. Sandrew Metronomen jättimäisestä säkistä riitti jokaiselle jotakin tietokilpailun ja arvonnan kautta, halutuimpien tuotteiden ollessa Legenda suojelijoista -elokuvaan liittyvät pöllöpipo ja pöllöreppu :)

Goodiebagin goodiet
Tapaaminen oli ihanan leppoisa ja hauska, ja oli mahtavaa tavata ihan livenä ihmisiä, joihin on ehtinyt tutustua näin virtuaalimaailmassa. Kaikkien kanssa ei ehtinyt tietenkään tutustumaan, mutta otetaan joskus uudestaan :) Ainakin leffatyyppien kanssa uusinta on jo suunnitteilla...

Mikaela ja Cinefiliaan Jutta
Kuvat on otettu minun Nokia N8:lla. Vaikka puhelimen kamera on hyvä, sillä saa hyviä kuvia vain, jos kohde pysyy liikkumatta ;-) se on siis äärettömän hidas (ainakin sellaiselle, joka on tottunut käyttämään järkkäriä) ja kun kivan kohteen on saanut etsimeensä, tilanne on jo mennyt ohi siinä vaiheessa kun suljin räpsähtää... Siksi nämä minun kuvani eivät ole mitään loistavia ;-)