keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kun elokuviinkaan ei ehdi...

Elämä on taas ollut yhtä hässäkkää. On niin monta - vieläpä mielenkiintoista! - projektia työn alla, ettei meinaa ehtiä kaikkeen. Siksi blogirintamalla on ollut hieman hiljaiseloa. Elokuviinkaan en ole ehtinyt ikuisuuksiin, kun on pitänyt pistäytyä työmatkalla Lontoossa, kirjoitella juttuja deadlineen mennessä ja ehtiä repeämään moneen muuhunkin suuntaan - ja samalla koittaa pitää huolta perheestä :) Mutta kaikesta kiireestä ja hässäkästä huolimatta, ihan positiivisella fiiliksellä siis mennään - mukavia juttuja on työn alla.

Yksi niistä mukavista jutuista on se, että pieni tyttäreni täyttää tänään neljä vuotta! Synttärikemut on tiedossa viikonloppuna, mutta kyllähän tänään pitää jo ihan oman porukan kesken pullakahvit keitellä - Arnoldsista kävin herkkuja päivällä sitä varten hakemassa :) Uskomatonta vaan ajatella, että itsellä lähti käyntiin viides vuosi äitinä. Niin sen vaan aika kuluu, eikä sitä huomaakaan!

Tällä viikolla saa ensi-iltansa sitten se pitkään odotettu The Social Network, David Fincherin ohjaama elokuva Facebookin syntyajoista. Tuota Jesse Eisenbergin, Andrew Garfieldin ja Justin Timberlaken tähdittämää leffaa olen odottanut mielenkiinnolla pitkään, eikä intoa yhtään lannistanut kyseisen elokuvan pohjalla olevan kirjan (Accidental Billionaires by Ben Mezrich) lukeminen, sillä kaikki se Harvardin huippuyliopiston pinnan alla tapahtuva sisäpiireily ja kieroilu olivat koukuttavan kiinnostavia. Jospa siis pian itsekin pääsisi näkemään tämän kaikkien kehuman elokuvan, jolle jotkut jo Oscar-ehdokkuuksiakin ovat povanneet.