keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Supernaturalin kuudes kausi alkaa tällä viikolla!

Olen ihan innoissani! Tällä viikolla perjantaina 24.9. jatkuu ihana Supernatural -sarja kuudennella kaudellaan. Viime keväänä vedin sarjan viisi ensimmäistä kautta lähes maratonina (jutut löytyvät tuolta Supernatural -tunnisteen alta) noin kolmen kuukauden aikana sen jälkeen, kun Mikaela ja Anzi olivat houkutelleet minua sarjan pariin muutamaankin otteeseen blogeissaan. Ja ihan hyvä niin, sillä Supernatural sattui olemaan yksi parhaista sarjoista, joita olen pitkiin aikoihin nähnyt.

Viidellä tuotantokaudella sarja kävi läpi suuren tarinan kaaren ja hetken aikaa mietin, että onkohan jatkossa enää mitään järkeä. Viime viikolla julkaistiin sarjan kuudennen kauden traileri (tsekkaa täällä >>) ja nyt olen ihan varma, että jatkossa *on* järkeä. Traileri nimittäin näyttää ihan sairaan hyvältä - mukana vaikuttaa taas olevan enemmän ensimmäisellä tuotantokaudella tutuksi tulleita yliluonnollisia monstereita ja näyttää siltä, että sarja palaa elämää suuremman tarinansa jälkeen lähemmäs maan pintaa. Sam ja Dean Winchester (Jared Padalecki ja Jensen Ackles) ovat taas vauhdissa veljeksinä, joskin heidän suhteensa on väkisinkin muuttunut viiden kauden aikana. Huhut kertovat, että kuudennella kaudella miesten roolit muuttuisivat hieman päinvastaisiksi kuin ennen.

Jos Supernatural kiinnostaa, tsekkaa Anzin  aiheeseen vihkiytynyt blogi Saving people, hunting things, jossa uutisia tästä ihanaisesta sarjasta lähes päivittäin.

Itse suuntaan pidennetyn viikonlopun pikkulomaselle Pariisiin, ensimmäistä kertaa elämässäni eli pääsen vihdoinkin eroon Pariisi-neitsyydestäni ;-) Pari postausta on tulossa tässä loppuviikolla ajastuksella, mutta vastailen kommentteihin taas ensi viikolla. Mukavia syyspäiviä kaikille!