lauantai 18. syyskuuta 2010

People are strange - am I?

Anzi haastoi jo joskus kauan aikaa sitten meikäläisenkin osallistumaan blogeissa kiertäneeseen haasteeseen ja kertomaan viisi kummallista asiaa itsestäni. Hankala tehtävä, koska eihän minussa ole mitään kummallista! Ainakaan omasta mielestäni... ;-) Minä en tällä kertaa osaa laittaa haastetta eteenpäin, koska niin moni on jo tehnyt tämän - jokainen haluava voi toki haasteen ottaa vastaan!

1. Vihaan pitkiä kynsiä... itselläni.
Ihailen pitkiä kauniita kynsiä, mutta vihaan niitä itselläni. Aina kun kynnet alkavat rapista liikaa näppiksellä, leikkaan ne lyhyeksi, koska muuten alan naputella ihan vääriä kirjaimia. Lisäksi en voi sietää lohjenneita tai repeilleitä kynsiä, koska ne tarttuvat joka paikkaan ja aiheuttavat kaikella tavalla kylmiä väristyksiä selkäpiissä.

2. Kiroilen ihan liikaa. 
Varsinkin omassa mielessäni ja varsinkin ollessani liikenteessä joko autolla tai polkupyörällä. Kiroan syvimpään helvettiin kaikki pyörätiellä kävelijät, pyörä/jalkakäytävälle autonsa pysäköivät tollot, bussipysäkeillä aivottomina hengailevat, jotka eivät tajua, että siinä pysäkin ja tien välissä kulkee pyörätie, autoilijat jotka eivät osaa käyttää vilkkua... Se tajunnanvirta ei todellakaan ole lasten kuultavaa, vaikka ikävä kyllä joskus mutisen niitä ääneenkin, jopa silloin kun tyttäreni on kyydissä. Jotain voi päätellä siitä, että neiti kohta 4v. osaa päräyttää suomalaiskansallisen kirosanan ihan oikealla hetkellä...

3. Käytän lasten laastareita
Minusta ne vaan ovat niin hauskoja. Kaapista löytyy niin Star Warsia, Disneyn satuhahmoja kuin Muumejakin, eivätkä ne todellakaan ole käytössä pelkästään perheemme pienimmällä ;-)

4. Olen koti- ja sisäihminen
Jos minua ei huvita lähteä ulos kauniilla ilmalla, en lähde. Jotkut yrittävät syyllistää minua kotona istumisesta aurinkoisella kelillä ja se tuntuu välillä ikävältä, varsinkin kun he vetoavat siihen, että "eihän kukaan järkevä ihminen ole sisällä tällaisella kelillä". Mutta se on sitten tietysti ihan oma asiani, että olenko järkevä vai en.


5. Olen kielipoliisi
Mielestäni suomalaisten pitäisi osata kirjoittaa suomea edes suurin piirtein oikein ja ahdistun heti, kun huomaan, että esimerkiksi yhdyssana on kirjoitettu erikseen. Pilkkuja en aina jaksa enää itsekään niin kovasti viilata ja jätän niitä laiskuuksissani itsekin välillä nettiin kirjoittamastani tekstistä pois.

Iloista viikonloppua kaikille! :)