maanantai 20. syyskuuta 2010

Osallistu Helinä-keiju -arvontaan!


Disney julkaisi perjantaina 17. syyskuuta 2010 elokuvan Helinä-keiju ja suuri keijupelastus Disney-DVD:nä ja Blu-ray -levynä. Sen kunniaksi Disney ja Elokuvablogi.com yhdessä järjestävät jälleen kerran arvonnan!

Arvonnan palkintona on 3 kpl Helinä-keiju dvd-boksia (sisältää 1. ja 2. Helinä-keiju elokuvat Helinä-keiju sekä Helinä-keiju ja kadonnut aarre)!

Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen joko jättämällä kommentin tähän viestiin nimimerkin kanssa (älä kuitenkaan yksityisyytesi suojaamiseksi jätä sähköpostiosoitettasi) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: elokuvablogi.com (at) gmail.com.

Kilpailu kestää kaksi viikkoa - ja päättyy maanantaina 4. lokakuuta kello 18.00. Kaikki tähän mennessä kilpailuun ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan, jonka kolme voittajaa julkaistaan tiistaina 5. lokakuuta tässä blogissa - muistathan saapua silloin tarkistamaan, osuiko arvontaonni sinun kohdallesi!

Kuten edellisessäkin Disneyn kanssa järjestetyissä arvonnoissa, myös tässä palkinnot lähetetään voittajille suoraan Disneyltä, minä toimin tietojen välittäjänä :)

Arvonnan tehtävä:  


Jos tapaisit oikean keijun tai hyvän haltiattaren ja voisit toivoa kolme toivomusta, mitä ne olisivat? Älä mieti liian pitkään vaan kerro kolme asiaa, jotka ensimmäisenä tulevat mieleesi :)

Kuvat: © Disney

Helinä-keiju ja suuri keijupelastus / Tinker Bell and the Great Fairy Rescue

Mitä jos voisit löytää oikean keijun? Jo kauan ennen kuin Helinä tapasi Leenan ja Kadonneet pojat, hän tapasi Liisin, pienen tytön, joka uskoi keijupölyyn ja taianomaiseen keijujen maailmaan. Kun keijut viettävät kesää Englannin maaseudulla, kaksi hyvin erilaista maailmaa kohtaa ensimmäistä kertaa, ja Helinä kiintyy tähän uteliaaseen tyttöön, joka kaipaa ystävää. Muiden keijujen suunnitellessa massiivista pelastusoperaatiota, Helinä ottaa suuren riskin, ja laittaa peliin itsensä ja koko keijukunnan tulevaisuuden. Helinä-keiju ja suuri keijupelastus on uusi koko perheen elokuva täynnä taikaa ja jännitystä kaukana Keijupoukamasta.

Ikäraja: 3

Kesto: 77 min