lauantai 28. elokuuta 2010

The stage is YOURS :)


Tänään on Elokuvablogissa erilainen meininki ja minäpä heitän kysymyksiä puolestani nyt teille, arvon lukijat :)

Olen ollut yllättynyt katsoessani blogini statistiikkaa, sillä täällä näyttää käyvän ihmeen paljon vierailijoita. Kiitos siis kaikille teille, niin vakituisille lukijoille kuin satunnaisille ohikulkijoille mielenkiinnosta jorinoitani kohtaan. Ilman teitä tuskin olisin täällä minäkään :)

Mutta, minä olen erittäin erittäin utelias sielu, ja siksi haluaisin tietää, ketä täällä käy, millaisia ihmisiä siellä numeroiden takana on, kaikkien niiden jo tutuksi tulleiden vakkarikommentoijien (kuten vaikkapa Mikaela, Anzi, Sooloilija, Sivustakatsoja, Bubble, Riehu, Chatrin, noir, Suvi... joista osasta on ajan mittaan tullut ystäviä ihan oikeassakin elämässä, tai ainakin Facebookissa) lisäksi siis.

Hyvä lukija, jätä siis viesti itsestäsi - voit sen jättää anonyymisti vaikkapa nimimerkin kanssa - ja kerro vähän itsestäsi: kuka olet, miten tänne eksyit ja mitä blogistani pidät. Voit myös jättää linkin omaan blogiisi, jos en sattumoisin ole siellä vielä käynyt, sillä mielelläni käyn vastavierailulla. Lisäksi voit tietenkin kertoa toiveita, millaisia juttuja haluaisit Elokuvablogissa lukea. Tai kirjoitella ihan muuten vaan kuulumisia - sana on vapaa, the stage is yours!

Blogini kävijälaskurissa on kohta pyörähtämässä (minun mielestäni) huima 50 000 kävijän määrä rikki, ja sen kunniaksi voisinpa vaikka arpoa jollekin tähän kommentoineelle lukijalle kiitoksena pienen elokuva-aiheisen palkinnon :)

PS. Lisäksi tuossa oikealla on pieni kysely ---->