torstai 8. heinäkuuta 2010

Tim Burton -arvonnan voittajat!

Ensiksikin: suuri kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Oli ilahduttavaa saada näin monta kiinnostunutta osallistujaa ja oli mielenkiintoista lueskella kommenttejanne Tim Burtonista ja hänen elokuvistaan. Kirjoitan niistä yhteenvedon jossakin vaiheessa.

Mutta sitten itse asiaan...

Puolueeton onnetar (tällä kertaa mieheni, sillä pikkuprinsessa oli jo ehtinyt mennä nukkumaan, kun tulin kotiin - eli siis pitäisikö sanoa sen sijaan "onni"?) arpoi sokkona 41 nimen joukosta seuraavat neljä nimeä, jotka voittivat itselleen Henry Selickin ohjaaman ja Tim Burtonin tuottaman ihastuttavan animaation Nightmare Before Christmas.

Voittajat ovat:

 ANNA-KAISA, CHATRIN, KAISA ja WENTAWAY

Pyydän kommenttilaatikon kautta osallistuneita Chatrinia sekä anonyyminä osallistuneita Kaisaa ja Wentawayta lähettämään postitusosoitteensa sähköpostilla osoitteeseen elokuvablogi.com (at) gmail.com viimeistään 14. heinäkuuta 2010 *). Sähköpostilla arvontaan osallistunut Anna-Kaisa oli liittänyt tietonsa jo osallistumisvaiheessa, joten hänen tietonsa minulla jo on. Kuten aina aikaisemminkin, toimin tietojen välittäjänä Disneylle, josta palkinnot lähetetään sitten voittajille.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja onnea voittajille!

*) Mikäli en ole saanut yhteystietoja tähän (=lomalle lähtööni) mennessä, arvotaan kyseiselle kohdalle uusi voittaja