perjantai 9. heinäkuuta 2010

Haaste: Top 5 leffahottikset (to have sex with)

VAROITUS! Jos etsit yhtään vakavampaa leffajuttua niin tällä kertaa sellaista ei ole tiedossa ;-) Tämä juttu on kirjoitettu pilke silmäkulmassa ja se pitää ottaa huumorilla. Älköön kukaan loukkaantuko :)

Helena heitti haasteen listata viisi miespuolista leffatähteä, joiden kanssa haluaisi harrastaa seksiä ;-) Tämä olikin oiva haaste pistää muhimaan työpäivän ajaksi, koska näin virtuaalisesti tällaista voi kai harrastaa ihan hyvällä omallatunnolla? Vanhemmiten olen kyllä alkanut muuttua krantummaksi ja viiden pantavan miehen listaaminen ei enää ihan niin yksinkertaista ollutkaan. Monet vanhat suosikit kun ovat kyllä edelleenkin karismaattisia (kuten nyt vaikkapa George Clooney tai Robert Downey Jr.), mutta ovat jo fyysisesti parhaimmat vuotensa ohittaneet. Katse siis pitää luoda tuonne nuorempien miesten suuntaan... [I know I'm a dirty old woman] No on täällä ihan "oikeankin" ikäisiä miehiä mukana.

Koska olen itse melko pitkä nainen, pidän pitkistä miehistä ja tämä on yksi suurimmista valintakriteereistä listallani söpöyden lisäksi. "Lyhyet", vaikkakin muuten karismaattiset miehet (kuten vaikkapa Johnny Depp (178 cm), Jared Leto (177 cm), Colin Farrell (178 cm) ja Ewan McGregor (179 cm) ) karsiutuivat siis tämän takia. Ja ihan ainahan muuten söpö tai hyvännäköinen ei välttämättä ole kuitenkaan "pantava" vaan siihen tarvitaan jotain muuta ;-)

Jared Padalecki
syntynyt 19. heinäkuuta 1982 San Antoniossa, Teksasissa

Yksinkertaisesti pituutensa (IMDb:n mukaan huimat 193cm) ja muhkeiden muskeleidensa takia hurjan mielenkiintoisen oloinen mies tämä Teksasin poika Jared Padalecki. Jumantsuikka tuota äijän kroppaa! Vaikka Supernaturalia ajatellen olen ehkä huikkasen enemmän Jensen Acklesin suuntaan kallellaan, niin tuo Padaleckin järkälemäisyys on yksinkertaisesti kiehtova ajatus. Noita hartioita kun pääsisi hipelöimään...

Minä olen Padaleckia nähnyt vain Supernaturalissa, mutta sen viisi tuotantokautta muutaman kuukauden sisällä katsoneena en voi muuta kuin haukkoa henkeäni, kun olen samalla seurannut miekkosen kehitystä vuosien saatossa sellaisesta hieman hintelästä ja hontelosta nuorukaisesta varsinaiseksi äijäksi. Mielenkiinnolla seuraan häntä myös jatkossa, krhm :)

Ryan Reynolds
syntynyt 23. lokakuuta 1976 Vancouverissa Kanadassa

IMDb:n mukaan 188 cm pitkä Ryan Reynolds on lähes täydellisen näköinen ja oloinen mies. Kaikin puolin äärettömän kaunis, söpö ja söötti ja viime vuosina komeasti miehistynyt Reynolds on lisäksi näyttelijänä hauska ja sympaattisen oloinen mies, joka ainakin rooleissaan osaa olla myös vähän pahis.


Tumma koiranpentukatse yhdistettynä tuollaiseen sixpäckiin >> Onko tuon täydellisemmän näköistä miestä olemassa?
Keanu Reeves
syntynyt 2. syyskuuta 1964 Beirutissa LibanonissaKeanu Reeves on pitkäaikaisin näyttelijäihastukseni, sillä yhteinen taipaleemme juontaa juurensa jonnekin 90-luvun alkuun. IMDb:n mukaan 186 cm pitkä tumma ja suklaasilmäinen Keanu on ollut vuosikaudet lähes iättömän oloinen ja vasta nyt on ikä alkanut hänessä hieman näkyä (huomasin sen juuri, kun katsoin elokuvan Private lives of Pippa Lee, jossa mies hengailee ilman paitaa).

Mutta Keanulla on yhdet maailman kauneimmat silmät ja tuo tumma katse on sulattanut meikäläisen sydämen niin monta kertaa. Jalat menisi varmaan alta, jos vastaan tulisi, niin monta kertaa tätä miestä on katseltu elokuvissaan kuola valuen.

Jake Gyllenhaal
syntynyt 19. joulukuuta 1981 Los Angelesissa, Californiassa

IMDb:n mukaan 183 cm pitkä Gyllenhaal on tämän porukan lyhyin, mutta räpsyripset ja Persian Prinssiin treenatut lihakset voittavat tämän "epäkohdan". Gyllenhaal ei ole omalla hottislistallani koskaan ihan korkeimmalle noussut, mutta pitkään siellä kuitenkin mukana kiikkunut.

Ehkä mieleenpainuvin leffakohtaus näin hottisrintamalla on varmaankin Jarheadissa tapahtunut hyppelehtiminen pelkkään tonttulakkiin pukeutuneena... ;-) Tuolloin oikeasti vasta tajusin, mikä könsikäs onkaan kyseessä - Donnie Darkon pikkuruinen poika kun hän oli ollut minulle siihen asti.

Clive Owen
syntynyt 3. lokakuuta 1964 Englannissa

IMDb:n mukaan 189 cm pitkä Clive Owen on kasvoiltaan kirveellä veistetty, eikä siksi vastaa ihan täysin näkemystäni kauniista miehestä. Mutta hänellä on pistävän komea katse ja aivan ihana ääni. Ja kun tuohon samettisen pehmeään ja seksikkääseen ääneen lisätään ihana brittiaksentti... se kompensoi kaiken muun ja pistää tytön polvet veteliksi :)...ja se samperin Jensen Ackles! Vaikka ensin ajattelin, että eihän listaan voi laittaa molempia Winchestereitä, niin enhän minä voi tätä jättää pois kuitenkaan...

Jensen Ackles
syntynyt 1. maaliskuuta 1978 Dallasissa Teksasissa

IMDb:n mukaan pituutta Jensen Acklesilla on 185 cm, mutta hän vaikuttaa kaapin kokoisen telkkariveljensä Padaleckin rinnalla paljon pienemmältä. Ackles kuuluu samaan ryhmään Reynoldsin kanssa: yksinkertaisesti kaunis, söpö ja söötti mies.

Niitä tuli sitten viiden sijaan kuusi ;-)

Mitäs sanot? Panisitko? ;-)

Helena haastoi jo aika monta minunkin blogituttavaani (mm. Mikaelan ja Sooloilijan) mukaan, mutta Anzin, Sarin (mikäli vaan ehtii blogistaniaan) ja Bubblen voisin haastaa lisäksi ;-) Heidän listojaan voisi olla mielenkiintoista lukea. Toki kuka tahansa voi ottaa halutessaan haasteen vastaan :)