keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Osallistu arvontaan - voita Tim Burtonia!

Heti edellisen arvonnan perään tulee uusi - tällä kertaa ehkä hieman enemmän blogini lukijakunnan tyylinen arvonta kuin mitä edellinen oli :)

Disney julkaisee Tim Burtonin ohjaaman ja Johnny Deppin tähdittämän ihastuttavan Liisa Ihmemaassa -elokuvan dvd:llä ja blu-ray:llä 2. heinäkuuta 2010 ja sen kunniaksi järjestetään kilpailu, jossa voi voittaa Nightmare Before Christmas -dvd:n - jouluelokuvahan nyt sopii täydellisesti näin juhannuksen tienoille ;-) Kilpailussa arvotaan neljä kappaletta näitä Burtonin tuottamia ja käsikirjoittamia, ja Henry Selickin ohjaamia animaatioita.

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän viestiin nimimerkin kanssa (älä kuitenkaan yksityisyytesi suojaamiseksi jätä sähköpostiosoitettasi) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: elokuvablogi.com (at) gmail.com.

Kilpailu kestää kaksi viikkoa - ja päättyy keskiviikkona 7. heinäkuuta kello 18.00. Kaikki tähän mennessä kilpailuun ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan, jonka neljä voittajaa julkaistaan torstaina 8. heinäkuuta tässä blogissa - muistathan saapua silloin tarkistamaan, osuiko arvontaonni sinun kohdallesi!

Kuten edellisessäkin Disneyn kanssa järjestetyissä arvonnoissa, myös tässä palkinnot lähetetään voittajille suoraan Disneyltä, minä toimin tietojen välittäjänä :)

Arvonnan tehtävä:  

Mitä mieltä sinä olet Tim Burtonin elokuvista? Miksi niistä pidät tai et pidä? 
Entä mikä on sinun Burton -suosikkisi?Kirjoitin pienen jutun Burtonin Liisasta kun sen kahteen otteeseen teatterissa keväällä näin - juttu löytyy täältä >>
Lisäksi pidemmän arvosteluni voi lukea Episodin sivulta täältä >>