maanantai 21. kesäkuuta 2010

Mitä kuuluu, kukkuluuruu!

Viime aikoina on tullut tehtyä ihan älyttömän paljon töitä päivätöissä ja olen sen vuoksi ollut ihan rättipoikkiväsynyt. Vaikka olenkin iltaisin myös katsellut melko paljon elokuvia, niin noista katsotuista elokuvista ei ole sitten ehtinyt oikein kirjoitella. Kaikenlaisia ideoita on muutenkin juttujen aiheeksi muhimassa vaikka miten monta, mutta toistaiseksi ne ovat vasta luonnos- tai peräti vain otsikkoasteella. Kyllä täältä taas jossain vaiheessa noustaan :)

Leffateatteriin en ole ehtinyt aikoihin, vaan olen katsellut leffoja ihan kotona. Teatterissa olisi muutamia sellaisia, joita todella haluaisin nähdä, kuten vaikkapa A-Team, josta olen kuullut pääasiassa positiivisia kommentteja ja se trailerinsa perusteella vaikuttaa kunnolliselta aivot narikkaan toimintahutulta, mistä yleensä pidän.

Ensi viikolla olisi leffaan tulossa sitten Twilight-sarjan kolmas osa Epäilys, jonka näkemistä odotan myös. Onhan tämä sarja tietyllä tavalla kuitenkin kiehtova, vaikka siinä niin moni asia ärsyttääkin. Tämän osan on ohjannut David Slade, aikaisemmin tunnettu pääasiassa musiikkivideoiden ohjaajana sekä elokuvista Hard Candy (2005) ja 30 Days of Night (2007). Kirjanahan Epäilys on ehkäpä sarjan mielenkiintoisin, joten siksikin tämä pitää nähdä.

Pari viikkoa sitten vietin lähes kaiken vapaa-aikani katsomalla Supernaturalin viitoskautta. Siitä on tulossa taas jutut samaan malliin kuin edellisistäkin (ensimmäinen satsi tuossa alla), kunhan vaan ehdin kirjoittaa kaikki muistiinpanoni puhtaaksi, sekä tietysti kaivella netistä muutaman kuvan jutun seuraksi - tässä sarjassa kun myös tämä visuaalinen puoli on tärkeä, kuten kaikki sarjaa seuranneet naispuoliset katsojat varmasti allekirjoittavat ;-)

Olen myös sivistänyt itseäni, sillä aika ajoin huomaan, etten ole nähnyt jotain elokuvaa, jonka "kaikki muut" ovat nähneet. Jostain syystä esimerkiksi Clint Eastwoodin ohjaamat elokuvat ovat jääneet vähäiselle katselulle, mutta nyt olen päivittänyt tätä aukkoa elokuvasivistyksessäni - onneksi meillä on toimiva kirjasto! Katsottu on nyt jo Hiljaiset sillat, Menneisyyden ote sekä Million Dollar Baby. Armoton odottaa vielä hyllyssä. Jossain vaiheessa kirjoittelen näistäkin.

Niin, ja katsoin viikonloppuna myös kauhua! Siis minä! :) My bloody Valentine. Siksi kun siinä on ihanainen Jensen Ackles. Ja siitäkin elokuvasta sitten myöhemmin lisää.


Mitäs sinulle kuuluu? :)