torstai 20. toukokuuta 2010

Päivityksiä Blogilistaan ja hieman silmänruokaa

Tiedoksi teille, jotka käytätte Blogilistaa: Elokuvablogi on saattanut kadota lukemienne blogien listalta!


 


Liittykää siis uudelleen Elokuvablogin lukijaksi, sillä tein Blogilistalla sellaisen muutoksen, että poistin "vanhan" blogin ja loin uuden. Vanhat lukijat eivät siis tietenkään tulleet mukana. Tein tämän sen takia, että siellä Blogilistalla blogistani oleva kuva oli siltä ajalta kun aloitin :) eli näytti ihan keskeneräiseltä. Ja kuvaa ei saanut mitenkään vaihdettua (tai ainakaan minä en sellaista löytänyt) ja päätin sitten tehdä asian vaikeamman kautta ;-)

Omia kuulumisia: Kiireinen ja toisaalta hajanainen viikko menossa. Elokuvia olen ehtinyt katsoa vain hieman, Supernaturalia olisi nyt kasassa kolmannelta kaudelta 10 jaksoa (jaksoista 6 - 10 kirjoittelen lähiaikoina). Eilen tapasin ystävän, jonka olen nähnyt viimeksi 19 vuotta sitten :) Tutustuin häneen, kun hän oli luokkaretkellä ystävyyskaupungistamme Norjassa ja hän yöpyi silloin luonani tuon luokkaretken ajan. Pari vuotta myöhemmin tapasin hänet uudestaan, mutta sen jälkeen aikaa on kulunut melkein 20 vuotta, jona aikana olemme ensin kirjoitelleet kirjeitä, sitten sähköpostia ja sitten yhteydenpito on jäänyt satunnaiseksi synttäriterveisten lähettämiseksi. Nyt hän sitten sattui olemaan Helsingissä kurssilla ja ehdotti tapaamista, ja mikäs sen mieluisempaa kuin tavata vanha ystävä viinilasillisen ääressä :)

Tällä viikolla saa muuten ensi-iltansa Jake Gyllenhaalin tähdittämä toimintaleffa Prince of Persia: Sands of Time. Kuvat tuosta elokuvasta ovat kovasti silmää miellyttäviä, joskin varsinaisesta elokuvasta en ole vielä kovin positiivisia arvioita kuullut. Itse en ole leffaa vielä nähnyt, mutta enköhän käy silmiäni ravitsemassa joku kerta :)

Tsekkaa traileri: