torstai 6. toukokuuta 2010

Hankintoja levyhyllyn täytteeksi

Pitkästä aikaa päivityksiä ostoksiin!


Supernatural -addiktioni on syventynyt siihen pisteeseen, että laitoin jo hieman ennen kakkoskauden loppumista tilaukseen sekä kolmos- että neloskaudet. Tällä kertaa tilasin ne dvd-paketin sijaan blu-rayllä, mikä osoittautui vallan järkeväksi vaihtoehdoksi joka tavalla. Ensinnäkin ne vievät paljon vähemmän tilaa - koko kausi mahtuu blu-rayllä saman kokoiseen pakettiiin kuin mitä yksi ainoa levykin, kun dvd-paketti puolestaan on aikamoinen möhkäle. Toisaalta hintaero dvd- ja blu-ray -paketin välillä oli vain muutama hassu euro... ja pari ekaa jaksoa vilkaistua voin jo sanoa, että kuvanlaatu on aivan jotain muuta kuin katsomani kaksi ensimmäistä kautta dvd:ltä! Jensen Ackles ja Jared Padalecki näyttävät (kyllä, tämä on mahdollista!) vielä paremmilta teräväpiirtoisina, kun näin tärkeimpään asiaan takertuu heti ensimmäisenä ;-)

Kolmoskausi lähti Play.comilta muistaakseni noin 23 eurolla ja neloskausi Amazon.co.uk:lta alle 20 punnalla.


Playllä oli tässä jokin aika sitten tarjouksessa Disney -blu-rayt kaksi yhden hinnalla. Näissä ulkomailta tilatuissa levyissä toki on lasten kannalta sellainen ongelma, että niissä ei ole suomi-dubbausta. Hinta kuitenkin houkutteli niin, että ajattelin, että saapahan tytär sitten opetella samalla englantia, kun näitä katselee. Tilaukseen lähtivät teräväpiirtoiset Dumbo ja Snow White, joita hyllyssämme ei vielä ollutkaan. Kaksi yhden hinnalla ja yhdelle jäi siis hintaa vain 12 euroa. Kun sitä vertaa Anttilan hintaan 29.95 euroa, niin voi hyvin ymmärtää, miksi päädyin (ehkä hieman tylystikin) näihin brittiversioihin.

Tyttäreni ei kuitenkaan ole valittanut, vaan katsoo näitä molempia ihan innolla, vaikkei dialogista vielä suuremmin ymmärräkään :)