maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kotona katseltua: Jennifer's Body (**)

Kaksi vuotta sitten Oscarin teiniraskautta käsitelleen Junon käsikirjoituksesta pokanneen Diablo Codyn käsikirjoittama kauhukomedia Jennifer's Body on jotain ihan muuta. Megan Fox näyttelee koulun suosituinta tyttöä, Jenniferiä, joka parhaan ystävänsä, nörtähtävän Needyn (Amanda Seyfried) kanssa lähtee Low Shoulder -nimisen bändin keikalle läheiseen räkälään - ja tämä ilta muuttaa monen ihmisen elämän.

Saatanan kanssa sopimuksen tehnyt bändi uhraa neitsyenä pitämänsä Jenniferin paholaiselle, mutta koska tämä ei olekaan neitsyt, hän ei kuole vaan saa ylleen kirouksen, joka laittaa hänet kerran kuukaudessa lahtaamaan ihmisen (mieluiten pojan, josta Needy pitää) ja syömään tämän veren. Tyttöjen ystävyys hieman kärsii tästä yllättävästä muutoksesta.

Tulos on melkoisen aivotonta teinikauhua, joka ei oikeastaan mitään kauhua olekaan, eikä edes kunnolla komediaakaan. Dialogissa on muutamia hauskoja heittoja ja visuaalisestihan elokuva on kaunista katsella, lisäksi pidin lopputekstien mukana nähtävästä loppuratkaisusta. Megan Fox on toki hot, mutta en suoranaisesti ihmettele hänen roolistaan saamaansa Razzie -ehdokkuutta.

Tuomio: *****

F A C T  F I L E:
Ohjaus: Karyn Kusama
Käsikirjoitus: Diablo Cody
Pääosissa: Megan Fox, Amanda Seyfried, Johnny Simmons, Adam Brody, J.K. Simmons
Valmistusmaa: USA 2009
Genre: kauhu, komedia
IMDb
Traileri:


Jos videon embeddaus ei toimi, tässä suora linkki traileriin YouTubessa >>