keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Elokuvablogilla ikää tänään 1 vuosi :)

Tänään huhtikuun 28. päivä 2010 Elokuvablogi täyttää tasan yhden vuoden! =)

Aloitin bloggaamisen ystäväni Sarin innoittamana syksyllä 2008 englanninkielisen leffablogini MovieBabblingsin (joka sittemmin on jäänyt hunnigolle...) kanssa, mutta kun olin päässyt bloggaamisen makuun, halusin jotain enemmän, ja enemmän voin tehdä kirjoittamalla omalla äidinkielelläni. Niin sai alkunsa leffablogi The Hangman's Joke, joka sai nimensä Eric Dravenin bändin mukaan (niille, jotka eivät tiedä, kuka tai mikä on Eric Draven - klikatkaa tästä). It can't rain all the time. Yksi suosikkielokuvistani kautta aikojen. Ja jos jonkun mielestä tämä ei ole äärettömän kaunis rakkaustarina niin irvistän siihen suuntaan! ;-)


Blogini tyyli on sisällöllisesti säilynyt koko vuoden ajan melkoisen samanlaisena - leffa-arvosteluja, leffauutisia, höpönpöpön juttua näyttelijöistä ja komeista miehenpuolista (ja vähän naisistakin) sekä hieman häröilyä, hehkutusta ja henkilökohtaisuuksia. Viime aikoina olen koittanut kehitellä enemmänkin kolumnin tyyppisiä juttuja, koska olen huomannut niiden kiinnostavan ihmisiä - ainakin kommenttien määrän perusteella. Joskus hyviä ideoita vaan joutuu odottamaan hetkosen :)

Lukijoiden määrä blogissani on hitaasti kasvanut ja nykyisin täällä Google Analyticsin tietojen perusteella käy satakunta kävijää päivittäin, joinain päivinä reilusti enemmän, joinain vähemmän. Se on kuitenkin mielestäni todella hieno luku, varsinkin kun ottaa huomioon, että nämähän ovat *minun* kirjoittamia höpinöitä, mitä ihmiset tänne tulevat lukemaan!

Rakastan kommentteja ja pyrin vastaamaan kaikkiin blogiin tuleviin kommentteihin, sillä vastavuoroinen kommunikaatio on bloggaamisen suola. Harmillisesti domainin muutoksen myötä vanhemmat kommentit katosivat kuin tuhka tuuleen (tai viime aikaisten tulivuorituhkahässäköiden varjossa ehkä voisi paremminkin verrata "kuin pieru Saharaan") ja ovat tallella enää sähköpostilaatikkoni varastossa.

Kiitos kaikille vanhoille ja uusille lukijoilleni ja erityisesti innokkaille kommentoijille kuluneesta vuodesta! Ilman teitä ei olisi Elokuvablogiakaan :)

Onko sinulla kommentteja, parannusehdotuksia, juttuehdotuksia, mitä haluaisit Elokuvablogissa nähdä? Jos on, niin kerrothan niistä minulle :)