torstai 25. maaliskuuta 2010

Osallistu kilpailuun! Voita Pinocchio -dvd :)

Disney julkaisi 19. maaliskuuta 70-vuotisjuhlajulkaisun iki-ihanasta Dumbosta (Disneyn 4. klassikko). Tämän kunniaksi Disney järjestää yhdessä Hangman's Joken kanssa taasen arvonnan!

Tällä kertaa arvonnassa on palkintona 3 kpl Pinocchio -dvd:itä (Disneyn 2. klassikko). Kaikkihan muistavat tuon puisen nuken, joka niin kovasti halusi olla oikea poika ja jonka nenä kasvaa pituutta joka kerta, kun hän päästää valheen suustaan :)

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän viestiin nimimerkin kanssa (älä kuitenkaan yksityisyytesi suojaamiseksi jätä sähköpostiosoitettasi) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: moviebabblings (at) gmail.com.

Kilpailu kestää kaksi viikkoa - ja päättyy torstaina 8. huhtikuuta kello 18.00. Kaikki tähän mennessä kilpailuun ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan, jonka kolme voittajaa julkaistaan perjantaina 9. huhtikuuta tässä blogissa - muistathan saapua silloin tarkistamaan, osuiko arvontaonni sinun kohdallesi!

Kuten edellisessäkin Disney -arvonnassa, myös tässä palkinnot lähetetään voittajille suoraan Disneyltä, minä toimin tietojen välittäjänä :)

Arvontaan kuuluu tehtävä:  

Dumbolla on suuret korvat ja niiden avulla se pystyy lentämään. 
Millaisen "supervoiman" tai yliluonnollisen kyvyn sinä haluaisit?
Dumbo on yksi Disneyn rakastetuimmista elokuvista, ja se valmistui 70 vuotta sitten. Juhlan kunniaksi se julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa kuvaltaan ja ääneltään digitaalisesti paranneltuna juhlajulkaisuna sekä dvd:llä että blu-rayllä.

Haikara tuo sirkusnorsulle poikasen, Dumbon, jonka suurille korville kaikki nauravat. Dumbon ainoa ystävä, Timotei-hiiri tekee parhaansa auttaakseen sitä, mutta korvat tuovat koko ajan uusia ongelmia. Mutta eräänä päivänä huomataan, että Dumbolla on yllättävä taito – se nimittäin osaa lentää!

Alkuperäismusiikistaan Oscar® -palkittu Dumbo on Walt Disneyn 4. klassikko, jonka viesti ystävyydestä, rohkeudesta ja itseensä luottamisesta on yhtä ajankohtainen tänäkin päivänä.

Kuvat © Disney