maanantai 1. maaliskuuta 2010

Disney -kilpailun voittajat arvottu!

Kaksi viikkoa sitten laitoin yhteistyössä Disneyn kanssa pystyyn kilpailun, jossa voi voittaa yhden kolmesta Disney -dvdstä. Tämä kilpailu järjestettiin Disneyn uuden Up - Kohti korkeuksia -elokuvan dvd-julkaisun aattona.

Osallistujia oli kaikkiaan 24, joista suurin osa osallistui arvontaan "mikä tahansa kolmesta elokuvasta käy".  Osallistujien nimet oli värikoodattu niin, että keltaiset laput osallistuivat Autot -dvdn arvontaan, pinkit laput Nemoa etsimässä -dvdn arvontaan ja vihreät Ihmeperhe -dvdn arvontaan. Mikä tahansa kelpaa -ryhmä oli mukana kaikissa näistä ryhmistä, mutta niin, että mikäli sama nimi olisi tullut kahteen kertaan, toinen voitto olisi hylätty. Samoin olisi hylätty toinen samanvärinen.

 

Osallistujien arpalaput sekoitettiin tällaiseen hienoon Teksasin garage salesta taalalla ostettuun leppäkerttukassiin. Voittajat arpoi 3-vuotias onnetar sunnuntaina 28.2. Ja ensimmäinen onnettaren nostama lappu oli pinkki, eli Nemoa etsimässä -dvdn voitti:
TUULUSKA

  
Toinen arvottu lappu oli keltainen, eli Autot -dvdn voitti:
SUVI

  
Kolmas lappu olikin sitten vihreä eli yhtään diskausta ei tarvittu tehdä - Ihmeperhe -dvdn voitti:
TINCALI

 

ONNITTELUT VOITTAJILLE ja muille KIITOS OSALLISTUMISESTA! :)

Pyydän Tuuluskaa, Suvia ja Tincalia lähettämään postitustietonsa minulle osoitteeseen moviebabblings (at) gmail.com viimeistään keskiviikkona 3.3. Toimitan tiedot sitten Disneylle, josta palkinnot lähetetään voittajille suoraan (eivät tule minun kauttani). Hävitän yhteystiedot Disneylle toimituksen jälkeen, mikäli henkilö niin toivoo.

Myöhemmin tällä viikolla tulee yhteenveto kilpailussa tehtävänä olleesta lukijoiden Disney-suosikeista.

Muitakin elokuva-aiheisia kilpailuja ja arvontoja on tulossa, joten käyhän aina silloin tällöin vilkaisemassa :) ja muistathan että nyt voit vielä tämän päivän ajan (klo 18 asti) osallistua arvontaan, jossa voi saada lipun Precious -elokuvan ennakkonäytökseen tämän viikon keskiviikkona.