tiistai 9. helmikuuta 2010

Tulossa tällä viikolla: Disney-aiheinen kilpailu!

Disney julkaisee tällä viikolla perjantaina 12.2. Oscar-ehdokkaanakin olevan animaation Up - Kohti korkeuksia sekä dvd:nä että blu-raynä. Sen kunniaksi Leffablogi The Hangman's Joke tarjoaa lukijoilleen kilpailun, jossa on mahdollisuus voittaa Disney-dvd. Kilpailu julkaistaan näillä näkymin torstaina. Stay tuned!

Up – Kohti korkeuksia on saanut ylistystä sekä kriitikoilta että katsojilta, ja se on parhaiten menestynyt Disney-elokuva Suomessa. Elokuvan vastaava tuottaja, John Lasseter, valottaa Pixarin menestyselokuvien salaisuutta näin: ”Huumorin lisäksi elokuvasta on löydyttävä sydäntä”, sanoo Lasseter. ”Walt Disneyllä oli tapana sanoa, että jokaista naurunpurskahdusta on seurattava kyynel. Minä uskon samaan.”

Sekä huumoria että kyyneleitä ansiokkaasti jakava elokuva valittiin mm. EPISODI -elokuvalehden toimittajien keskuudessa viime vuoden parhaaksi elokuvaksi ja se jätti taakseen niin Milkin, Kunniattomat paskiaiset kuin Benjamin Buttonin ihmeellisen elämänkin.

Arvioin Up - Kohti korkeuksia -animaation syksyllä sen ollessa teatterikierroksella - neljän tähden arvion voit lukea täältä :)

Kuvat © Disney/Pixar