torstai 25. helmikuuta 2010

Lippuja Precious -elokuvan ennakkonäytökseen!

Sain lukijoilleni jaettavaksi kolme kappaletta lippuja Precious -elokuvan ennakkonäytökseen ensi viikon keskiviikkona 3. maaliskuuta! Jos olet tuolloin iltapäivällä neljän maissa pääkaupunkiseudulla tai pääsisit tuolloin käymään Helsingissä, osallistupa nyt lippujen arvontaan :)

Liput ovat yhdelle, eivät ikävä kyllä avec.

Arvontaan pääset mukaan yksinkertaisesti jättämällä kommentin tähän postaukseen (voit osallistua myös ns. Anonyyminä, mutta muista liittää mukaan nimimerkki, jolla sinut voidaan erottaa muista osallistujista) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen moviebabblings (at) gmail.com. Aikaa osallistua on ensi viikon maanantai-iltaan klo 18 asti. Voittajat arvotaan maanantai-iltana ja ilmoitetaan täällä tiistaina.

PS. olen itse tulossa tuohon samaan näytökseen, sillä minäkään en ole tätä elokuvaa vielä nähnyt!


Precious on tarina vaikeuksien voittamisesta. Se kertoo 16-vuotiaasta Preciousista (Gabourey Sibide), jonka elämä on ajautunut todelliseen umpikujaan. Luku- ja kirjoitustaidoton Precious on raskaana jo toista kertaa, mieltä painaa totuus lasten isästä ja kotona elämää hankaloittaa hirviömäinen äiti (Mo’Nique). Vaikka Preciousin tilanne näyttää toivottomalta, hän ei ole luovuta. Vastoinkäymiset saavat hänet vetäytymään kuoreensa, mutta sisimmässään hän tietää, että elämällä on vielä annettavaa.

Preciousin tilaisuus tulee, kun hän pääsee uuteen kouluun. Kärsivällisen ja hyväsydämisen opettajattaren (Paula Patton) tuella tulevaisuus alkaa vähitellen näyttää hiukan valoisammalta. Päästäkseen oman elämänsä herraksi Preciousin on kohdattava synkimmät salaisuutensa silmästä silmään.

Precious on ehdolla Oscar -kisassa seuraavissa kategorioissa:
Paras elokuva
Ohjaus: Lee Daniels
Naisnäyttelijä (pääosa): Gabourey Sibide
Naisnäyttelijä (sivuosa): Mo’Nique (Golden Globe -voitto, BAFTA -voitto)
Sovitettu käsikirjoitus
Leikkaus


Huomenna päättyy Disney -kilpailu! Olethan muistanut osallistua? >>