torstai 3. joulukuuta 2009

Kuoleman varjeluksia ja Rautamiehiä

Ensi vuoden marraskuussa ilmestyvästä, viimeisen Harry Potterin Deathly Hallowsin ensimmäisestä puolikkaasta on julkaistu jo pari kuvaa:


Harry, Ron ja Hermione näyttävät kuvassa jo melkoisen aikuisilta, mutteivät minun mielestä kuitenkaan liikaa. Kun uusia kuvia julkaistaan, sitä huomaa, että kyllä näitä sarjan viimeisiä leffoja ihan innolla edelleenkin odottaa, vaikka välillä jo into onkin ollut hiipumaan päin. Se, että kirjoja ei enää tule, on selkeästi omalla kohdalla vaikuttanut siihen, että kiinnostuksen ja hypetyksen kohteita on alkanut etsiä muualta.

 

Myös uudesta Iron Manista on julkaistu uusi teaserposteri. Alkukesästä julkaistava Iron Man 2 jatkaa Tony Starkin tarinaa Robert Downey Jr:n avulla. Mukana myös edelleen Gwyneth Paltrow suloisena Pepper Pottsina. Uusia kasvoja mukana on Sam Rockwell Justin Hammerina, Mickey Rourken esittämä uusi pahis Whiplash ja Don Cheadle James 'Rhodey' Rhodesina. Lisäksi elokuvassa nähdään Scarlett Johansson sekä Samuel L. Jackson. Tätä minä odotan :)