keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Kalenteri 2010 - Hollywoodin miehet, osa 4/4

Ja viimeistä viedään :) Tämä satsi olikin kaikista hankalin... syksyllä on syntynyt paljon suosikkejani ja valinta kuukauden mieheksi oli vaikeaa, varsinainen runsauden pula!


Lokakuussa olisi ollut vaihtoehtoja: suloinen Zac Efron, syntynyt 18 lokakuuta 1987, ah niin ihana Ryan Reynolds, syntynyt 23 lokakuuta 1976 ja kirveellä veistetyn maskuliininen ihana britti Clive Owen, syntynyt 3 lokakuuta 1964. Mutta lokakuun mieheksi valikoitui kuitenkin toinen Australian lahja maailmalle, Hugh Jackman. SuosikkiMarvelini Wolverinen elokuvaversio ylitti odotukseni Jackmanissa. Ja jos Australia -elokuvaa ei muuten jaksaisi katsoa, niin edes sen paidattoman kohtauksen takia. Seksikäs kuin mikä, lahjakas näyttelijä ja äijä osaa vielä laulaakin. IMDb:ssä filmografiaa.

 

Marraskuun pojaksi tuli meksikaanisuosikkini Gael Garcia Bernal. Poitsu on silmää hivelevän kaunis ja vetää roolinsa sellaisella taidolla, että ei voi kuin ihastella. Amores Perros, Babel, Moottoripyöräpäiväkirjat ja ihana ihana Pedro Almodovarin La mala educacion. Tänä vuonna Bernal säväytti Lukas Moodyssonin Mammutissa. Tämä on lahjakas mies ja ilo silmälle. Tsekkaa lisää IMDb:stä.

 

Joulukuun vaihtoehtoja oli mm. Jared Leto (s. 26 joulukuuta 1971) ja Jake Gyllenhaal (s. 19 joulukuuta 1980), mutta lopulta valinta kohdistui pitkäaikaiseen suosikkiini Brad Pittiin. Kauniista pojasta kuoriutui hyvin varteenotettava näyttelijä, joka 12 Monkeysissa ja viimeistään Fight Clubissa lunasti paikkansa tähtien joukossa. Pitt on omien hottiksieni joukossa harvinainen sen takia, että hän on blondi - pääasiassa kun pidän tummatukkaisista suklaasilmistä ;-) Pitt kannattaa tsekata myös Guy Ritchien elokuvassa Snatch, Tony Scottin True Romancessa sekä loistavassa roolissa Cate Blanchettin rinnalla Babelissa. Usein ulkonäkö pettää - pitkää nenää voi siis näyttää niille epäilijöille, jotka 15 vuotta sitten leimasivat Pittin pelkäksi kauniiksi pojaksi. Pittistä lisää IMDb:ssä.

Joulun jälkeen esittelyyn sitten Hollywoodin ihanat naiset! :)