sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Kalenteri 2010 - Hollywoodin miehet, osa 1/4

Muutama tuttava (mm. Ofelia ja Hane) on jo tehnyt hauskan poika- ja/tai tyttökalenterin uudelle vuodelle 2010, ja pitihän se minunkin sitten tehdä :) Päätin ottaa kalentereihini mukaan vain suosikkinäyttelijöitäni ja esitellä kunkin kuukauden kohdalla tämän kyseisen kuukauden aikana syntymäpäiväänsä viettävän suosikkini. Omat versiot ovat tulossa sekä miehille että naisille, molemmat neljässä osassa.Vuoden aloittaa tammikuun Orlando Bloom. Mies ei ole suurimpia suosikkejani, mutta pääsi listalle mukaan siksi, että tammikuulle oli ihan hirvittävän vaikea löytää ketään - eivätkö alkuvuodesta syntyneet ole Hollywoodiin suuremmin lähteneet? Bloomiin kiinnitin (kuten niin moni muukin) huomiota ensimmäisen kerran vaaleatukkaisena ja sinisilmäisenä Legolasina Tarussa sormusten herrasta, mutta sydämeni hän sulatti kunnolla vasta tummatukkaisena nuorukaisena Pirates of the Caribbeanissa. Suloinen ja sympaattisen oloinen engelsmanni, jonka varttumista seuraan mielenkiinnolla. Lisää Orlandoa IMDb:ssä.

 

Helmikuun 21. päivä syntynyt Alan Rickman on yksi suuria suosikkejani. Elokuvissaan karismaa tihkuva, hieno näyttelijä, jonka pehmeä ja tumma ääni vie jalat alta. Ihana kieroilija Hans Gruberina ensimmäisessä Die Hardissa ja nyt vanhoilla päivillään ihastuttanut professori Kalkaros Harry Pottereissa. Alanin urasta lisää IMDb:ssä.

 

Maaliskuun valloittaa suosikkiskottini Ewan McGregor, joka teki minusta pysyvän ihailijansa vuonna 1996 elokuvalla Trainspotting. Sen jälkeen mies on nähty nuorena Obi-Wan Kenobina Star Wars prequeleissa, moottoripyöräilemässä maailman ympäri ja ties missä. Monilahjakkuus vailla vertaa, jonka skottiaksetti puree meikäläiseen kuin kuuma veitsi voihin. Lue Ewanista lisää IMDb:ssä.