tiistai 17. marraskuuta 2009

Team Jacob

Näin tänään odotetun ja hypetetyn Twilight -jatko-osan Uusikuu. Siitä varsinainen arvio on tulossa hieman myöhemmin, mutta sen verran voin sanoa, että eiköhän se kohderyhmäänsä uppoa ;-) Naiskatsojille on, kuten jo julkaistussa kuvamateriaalissa luvattu, paljon paljon paidattomia, lihaksia pullistelevia nuorukaisia silmäniloksi. Mitään elokuvahistorian mestariteosta on turha odottaa, mutta viihdearvo on odotetusti korkea.

Tämä on täysin Team Jacobin elokuva. Fanit voivat vaikkapa hankkia tällaisen paidan päälleen ;-)
People.com oli lähtenyt Twilight -hypetykseen mukaan listaamalla julkkiksia, jotka ovat julkistautuneet jomman kumman leirin kannattajaksi. Artikkelin mukaan kirjojen lumo on saavuttanut jopa presidentti Obaman ja hänen tyttärensä, jotka molemmat ovat lukeneet kirjat. Myös Rosario Dawson on myöntänyt addiktoituneensa sarjalle ja lukeneensa sen yhteen putkeen.

Kim Kardashian on nähty käyttämässä Taylor Lautnerin kuvalla varustettua juomapulloa - siispä kaunotar lasketaan kuuluvaksi susileiriin. High School Musicalista tuttu Ashley Tisdale puolestaan käyttää Robert Pattinsonin kuvalla varustettua juomapulloa - siispä vampyyrileiri. Samoin Jennifer Love Hewitt liputtaa voimakkain sanoin vampyyrileirin puolesta: "There is not a girl in the world who's not Team Edward! Have you met girls who are not Team Edward? Well, they are not girls! They're aliens from another planet who should not be allowed to exist."

Meikäläinen kuuluu ihan ehdottomasti kuitenkin susileiriin :) Sanokaa mitä sanotte teinivillityksestä. Ikärasismia sellainen - saadaan me aikuisetkin tykätä! ;-)