torstai 29. lokakuuta 2009

Teksas kutsuu - blogitaukoa tiedossa


Huomenna perjantaina olemme vihdoin lähdössä lomareissuun koko perheen voimin, ystäviemme Sarin ja perheensä luokse Teksasiin :) Matka meinasi jo olla vaakalaudalla, kun kolmevuotiaamme sairastui viime sunnuntaina ja hänelle nousi todella korkea kuume - maanantaina kuumemittari näytti enimmillään jopa +40.2C ! Tiistaina kävimme sitten lääkärissäkin - ensin hän tosin joutui sikainfluenssaepäilyyn kovan kuumeen takia, mutta koska mitään hengitystieoireita ei ollut, influenssalääkäri soitti ja sanoi, että sinne heidän sairaalaansa ei kannata tulla, ja passitti omalle terveysasemalle, eikä hän uskonut taudin olevan possuflunssaa.

Oma lääkäri sitten tutkiskeli ja antoi antibiootit tulehtuneeseen sormeen pienelle peukunimijälle, ja verikokeiden ja muiden jälkeen pikkuneiti on sitten rauhassa parennellut oloa kotosalla Totoro/Muumi/Toy Story -maratonin avulla.

Nyt kuume on hellittänyt ja näyttää, että pääsemme sittenkin lähtemään perjantaina reissuun! Jippii! :)

Tämä tarkoittaa, että Hangman's Joke hiljenee näillä näkymin reiluksi viikoksi. Saatan silloin tällöin käydä täällä kurkkimassa, mutta pääasiallisesti aion lomailla :)

Sillä välin, katselkaa vaikka tätä:Lisäksi suosittelen osallistumista Bubblen järjestämään arvontaan Twilight Cola -blogissa! Siellä voi voittaa synkkiä asioita :)