lauantai 10. lokakuuta 2009

Arvonta!

Seuraten monien muiden blogituttavien esimerkkiä Hangman's Joke päätti pistää pystyyn ensimmäisen arvontansa :)


Palkintona on blogin teeman mukaisesti leffa-aiheinen, dvd nimeltä Babel. Babel on vuonna 2006 valmistunut seitsemän Oscarin ehdokas, Alejandro Gonzales Iñarritun ohjaama ja Guillermo Arriagan käsikirjoittama episodielokuva, joka päättää Iñarritun kuolemaa käsittelevän, itsenäisistä elokuvista (Amores Perros, 21 grammaa) koostuvan trilogian.

Babel on loistava elokuva, tunnetuimpina tähtinään Cate Blanchett ja Brad Pitt. Kirkkaimpina tähtinä loistavat kuitenkin japanilainen kuuromykkää tyttöä esittävä Rinko Kikuchi sekä meksikolaista lapsenvahtia esittävä Adriana Barrazza. Elokuvan erilliset tarinat Marokossa, Japanissa ja Meksikossa kietoutuvat lopulta dramaattisesti yhteen ja muodostavat mieleenpainuvan kokonaisuuden, draamallisen elokuvakokemuksen, joka kummittelee mielessä pitkään.

Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postiin ja vastaamalla muutamiin kysymyksiin. Voit vastata anonyymisti, mutta liitäthän mukaan nimimerkin, jolla sinut voi erottaa muista. Varsinaisen arvonnan suoritan noin viikon päästä (riippuen siitä miten paljon vastauksia tulee) ja julkaisen voittajan sitten täällä.


  1. Kuka olet (nimimerkki riittää) ja mistä päin?
  2. Miten löysit blogini ja seuraatko blogia aktiivisesti?
  3. Ovatko kirjoitukseni ja suositteluni olleet sinulle hyödyllisiä?
  4. Vapaa kommentointi blogista - onko jotain mitä haluaisit lisää / vähemmän, mitä yleisesti pidät blogin tyylistä ja sisällöstä, kirjoitusten laadusta... sana vapaa! Rakentava kritiikki ei vaikuta menestykseesi arvonnassa, joten toivon rehellisiä vastauksia :)