torstai 3. syyskuuta 2009

Top 5, elokuva elämästäni

Syytän Mikaelaa siitä, että aloin edes miettiä tätä jälleen kerran hauskaa Facebook -Top 5 -viritelmää ;-) Mutta kun kerran asiaa pohdin, niin tässä teidänkin kiusaksi pohdintani tulokset:

Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, kuka esittäisi sinua, ihastuksen kohdettasi, parasta ystävääsi, vanhempiasi ja pahinta vihollistasi?

Minä, Uma Thurman
Pitkä blondi, joskin Uma on monta kiloa minua laihempi ja reilusti vielä pidempikin. Osaa olla rock ja rankka mimmi - sen todistavat mm. Kill Billit. Mutta on myös vähän ujon oloinen ja osaa myös olla kunnon blondi ;-) Mieheni ehdotti Pamela Andersonia, mutta päädyin sitten Umaan harkittuani myös mm. Cate Blanchettia, Gwyneth Paltrow'ta ja Chritina Applegatea.


Ihastukseni, Keanu Reeves
Keanu nyt on vaan niin ihana. Pituuseroa Umaan ei tosin paljoa ole, mutta haitanneeko tuo ;-)Paras ystäväni, Jennifer Garner
Luonnollinen ja vähän höpsäkkä. Hauska yhdistelmä muutamaa hyvää ystävääni :)Äitini, Julie Walters - Isäni, Benicio Del Toro (isukki oli pakko lisätä kun tuli niin loistava mielleyhtymä)
Weasleyn perheen äippä Harry Potterista on juuri sellainen kuin oma äitini välillä - kiltti, huolehtivainen ja vähän höpsö :) Benicio Del Toro puolestaan osaa näytellä tummaa ja juroa miestä loistavasti - täydellinen minun isäkseni. En tiedä miten näistä kahdesta saisi aikaan Uman, mutta siihen ei nyt takerruta!Viholliseni, Halle Berry
Olen jostain syystä ottanut inhokikseni Halle Berryn, vaikka nainen loistava näyttelijä onkin. Uskon, että Berry osaisi hienosti hoitaa viholliseni roolin ;-)


Haaste eteenpäin kaikille postauksen lukeneille, joilla on liikaa aikaa käsissään - tehkää juttu jos kiinnostaa! =)