lauantai 12. syyskuuta 2009

Tiedotus lukijoilleni!

Tiedoksi blogieni Hangman's Joken ja Movie Babblingsin lukijoille, että saatan jatkossa julkaista samoja leffa-arvioita molemmissa blogeissa - Movie Babblingsissa vain suomea ymmärtämättömiä lukijoitani ja ystäviäni varten käännettynä englanniksi. Älkää siis ihmetelkö, mikäli näätte saman arvion molemmissa blogeissa, vain eri kielellä. Haluan palvella myös englanninkielisiä ystäviäni elokuva-arvosteluilla ja viime aikoina olen laiminlyönyt heidät kokonaan.

En siis myöskään odota, että suomenkieliset lukijani kävisivät kommentoimassa samoista kirjoituksista molempiin blogeihin, mutta toki saatte niinkin tehdä! :) Kirjoitan oletettavasti edelleenkin arvion ensin suomeksi tänne Hangman's Jokeen ja käännän sen myöhemmin englanniksi Movie Babblingsiin - jokaiselle jotakin!

PS. Luin juuri Hollywood Reporterista, että Johnny Depp on suostunut uusimaan roolinsa kapteeni Jack Sparrow'na neljännessä Pirates of the Caribbean -elokuvassa. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides on ilmoitettu julkaistavaksi vuonna 2011.