tiistai 8. syyskuuta 2009

Miehet jotka tuijottavat vuohia

Mikaela Cheap Thrills -blogissa kertoili Venetsian elokuvajuhlista ja mm. siellä ensi-iltansa saavasta George Clooneyn tähdittämästä uudesta komediasta Men who stare at Goats. Elokuva kertoo Ewan McGregorin esittämästä toimittajasta, joka lyöttäytyy yhteen Clooneyn näyttelemän erikoisagentin kanssa. Ja tällä erikoisagentilla on jonkinasteisia Jedi -kykyjä... Yhdessä he lähtevät selvittämään agentin esimiehen katoamista ja ainakin trailerin perusteella tiedossa on hulvattoman hauskaa kyytiä!

McGregorin ja Clooneyn lisäksi mukana on mm. Jeff Bridges ja Kevin Spacey. Käsikirjoituksesta vastaa Peter Straughan, joka ei vielä tähän mennessä ole vakuuttanut minua (käsikirjoittanut mm. elokuvat How to lose friends and alienate people ja Sixty six), mutta traileri lupaa paljon. Toivon, että tällä kertaa kokonaisuuskin on kohdallaan!

Nauroin vedet silmässä jo trailerille - tsekkaa se täältä.


 Elokuva saa ensi-iltansa Venetsian filmijuhlilla tänään, isomman levityksen maailmanensi-ilta Jenkeissä 6. marraskuuta. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta tätä leffaa tulen seuraamaan!

Edit 18.2.2010: Huomasin, että tämä elokuvan esittely on saanut osumia - varsinainen arvio löytyy kuitenkin täältä :)