tiistai 29. syyskuuta 2009

Leffalistojen tekoa flunssapäivänä

Kaikki muut ovat tuntuneet jo syysflunssan sairastaneen ja luulin jo säästyneeni kyseiseltä vitsaukselta. Mutta ei, lauantaiyönä heräsin kurkku karheana yskimään ja siitä lähtien on ollut jomotusta ja kolotusta vähän siellä sun täällä, kurkussa on ollut kaktus ja nyt on sitten alkanut nenä vuotaa. Kuumetta ei meikäläiselle ihan vähässä tingassa nouse, siksipä vietin vain eilisen päivän sairastamassa kotona.

Sairaspäivänä ei pää pumpulissa hyvin ihmeitä pysty tekemään, joten päädyin veivaamaan blogiini listoja ;-) Olen joskus tuskaillut, kun en itsekään löydä helposti kirjoittamiani juttuja, joten päätin tehdä leffa-arvosteluista pari listaa - toisessa on listattu kaikki kirjoittamani leffa-arvostelut aakkosjärjestyksessä, toisessa tähditysjärjestyksessä. Toivottavasti tämä helpottaa myös lukijoitani!

Katsoin sairaspäivänä myös kasarileffan Youngblood - jonka olen viimeksi nähnyt lähemmäs 20 vuotta sitten ;-) Kirjoittelen siitä lisää lähiaikoina!


Loppuviikosta suuntaan pidennetyn viikonlopun pikkulomaselle Barcelonaan ja tarkoitus olisi pistäytyä samalla reissulla myös Sitgesissä, sillä siellä alkaa Sitgesin fantasiaelokuvafestivaalit 1.10.