keskiviikko 5. elokuuta 2009

Penelope Cruz odottaa vauvaa!

Ihana espanjatar Penelope Cruz ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Javier Bardem odottavat ensimmäistä lasta! Neljännellä kuukaudella oleva Cruz on lehtien mukaan voinut erinomaisesti ja odottaa tulokasta innolla. Hän on aikaisemmin haastatteluissa maininnut, että jos hän joskus hankkii lapsia, ne ovat hänen elämänsä tärkein projekti ja hän haluaa tehdä homman hyvin, eikä naimisiinmenolla ole niin väliä. Komea ja raamikas Bardem nyt ei ainakaan huonoimpia isäehdokkaita ole!

Nyt 35-vuotias Cruz ja 40-vuotias Bardem ovat tunteneet toisensa pitkään. He ovat myös esiintyneet yhdessä kolmessa elokuvassa: Bigas Lunan ohjaamassa Kinkkua, kinkkua (1992), Pedro Almodovarin ohjaamassa Lihan värinässä (1997) sekä Cruzille Oscarin naissivuosasta tuoneessa Woody Allenin ohjaamassa Vicky Cristina Barcelonassa (2008). Vicky Cristinan jälkeen he alkoivat seurustella julkisesti.

Seuraavaksi Cruz nähdään valkokankaalla Almodovarin elokuvassa Särkyneet syleilyt, joka saa Suomessa ensi-iltansa ensi viikolla 14.8. Bardem puolestaan on työskennellyt meksikolaisen Alejandro Gonzales Iñarritun kanssa, ja heidän elokuvansa Biutiful on IMDb:ssä merkitty ilmestyväksi vielä tämän vuoden puolella, julkaisupäivää ei kuitenkaan ole vielä tiedossa.

Näistä Oscar-voittajista odotan kyllä vielä vaikka mitä elokuvarintamalla ja heidän yhteinen lapsensa, voi millaiseen perheeseen hän syntyykään!