keskiviikko 12. elokuuta 2009

Kaupunkeja, rakkaudella

Muutama vuosi sitten ilmestyi suloinen rakkaustarina Pariisille, setti lyhytelokuvia nimeltään Pariisi, rakkaudella (Paris. Je t'aime). Eräänä päivänä trailereita katsellessani silmiini osui samanlainen elokuvan nimi, tällä kertaa sijoittuneena New Yorkiin.

Carlos Acosta ja Taylor Geare

New York, I love you on idealtaan Pariisin tyylinen - siinäkin useat eri ohjaajat ovat tehneet oman pienen osionsa rakkaudesta New Yorkiin. Elokuva koostuu 12:sta viiden minuutin lyhäristä. Trailerissa vilahtaa ohjaajanimiä Fatih Akinista (Taivaan reunalla) Brett Ratneriin (X-men 3), Mira Nairiin (Monsoon wedding) ja paremmin näyttelijänä tunnettuun Natalie Portmaniin.

Natalie Portman ja Abe Karpen

Episodeissa näyttelee nimiä isoista pieniin. Isoista mukana on mm. Bradley Cooper, Natalie Portman, Shia LaBeouf, Orlando Bloom, Hayden Christensen, Christina Ricci, John Hurt, Ethan Hawke, Anton Yelchin, James Caan, Andy Garcia...

Christina Ricci ja Orlando Bloom

Traileri lupaa paljon ja sen mukaan tulossa on mielenkiintoinen katsaus kaupunkiin, joka ei nuku koskaan. New York on yksi suosikkisuurkaupungeistani ja ihastuin myös leffan traileriin täysin. Jään odottamaan suurella mielenkiinnolla!

Suomen ensi-iltaa IMDb ei vielä kerro, mutta USA:ssa tämä julkaistaan lokakuun 16. päivä ja joissakin Euroopan maissa loppuvuodesta. Toiveena on, että tämä myös Suomen teattereihin ilmestyisi!

Leffan traileri täällä.