sunnuntai 2. elokuuta 2009

Diesel ja Twohy palaavat Riddickin pariin?

Shocktillyoudrop.com uutisoi ohjaaja David Twohyn kanssa tekemässään haastattelussa Twohyn ja Vin Dieselin suunnittelevan Riddick-sarjalle jatkoa. (lue koko artikkeli ylläolevan linkin takaa).

Vuonna 2000 ilmestynyt Pitch Black oli pienellä budjetilla tehty, synkkä ja jokseenkin erilainen sci-fi-toimintaseikkailu, joka esitteli Dieselin esittämän antisankari Riddickin. Pitch Blackin saama suosio sai tekijät harkitsemaan jatko-osaa, ja vuonna 2004 ilmestyi Chronicles of Riddick, ison budjetin jatko-osa, jossa oli mukana jopa Dame Judi Dench.

Tuotantoyhtiön painostuksen takia elokuva suunnattiin ensimmäistä elokuvaa nuoremmalle yleisölle ja sen asenteellisuus katosi sen siliän tien. Siinä missä Pitch Black oli toimiva ja tyylikäs seikkailu, Chronicles of Riddick peittyi epämääräisen toiminnan ja muka-hienon tietokonegrafiikan alle.

Nyt Twohy ja Diesel ovat alkaneet suunnitella sarjalle uutta osaa, mutta ensimmäisen osan tyylillä, pienemmällä budjetilla ja vanhemmille katsojille suunnattuna. Tämä kuulostaa hienolta, sillä itse olen Pitch Blackin ja Vin Dieselin suuri ystävä.

Ne joille Pitch Black on tuntematon, tsekatkaa vanhan elokuvan traileri: