maanantai 10. elokuuta 2009

Cameronin Avatarista erikoisennakkoja elokuun 21. pv

James Cameronin kohuttu Avatar saa maailmanlaajuisen ensi-iltansa joulukuun 18. päivä, mutta esimakua elokuvasta annetaan yleisölle erikoisennakkojen muodossa jo neljä kuukautta ennen ensi-iltaa. Kyseessä on peräti 15 minuutin pätkä valmista 3D-elokuvaa.

Nämä erikoisennakot saapuvat myös Suomeen ja niitä pääsee ihmettelemään Helsingin Tennispalatsissa perjantaina 21. elokuuta, klo 18.00 ja 23.00 osana Taiteiden Yötä.

Näytökset ovat ilmaisia ja ennakkolippuja niihin jaetaan Finnkinon, NRJ:n ja Plaza.fi:n kautta.

Avatar on seikkailufantasia ja se kertoo Pandora-nimiselle planeetalle saapuvasta Jake Sullystä (uusimmassa Terminaattorissa hurmannut Sam Worthington), joka kohtaa planeetalla harvinaislaatuisen elämänmuodon ja kulttuurin. Tiedossa on siis mitä ilmeisimmin kulttuurien yhteentörmäyksiä ja ristiriitoja, sekä lopulta kysymys ihmiskunnan pelastamisesta - tällä kertaa tosin ilmeisesti ihmisiltä itseltään. Muita nimiä elokuvassa on mukana mm. legendaarinen Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez sekä Star Trekin Uhurana tutuksi tullut Zoe Saldana.

Luvassa on varmasti visuaalinen kokemus 3D:nä ja itse ainakin odotan kyseistä leffaa innolla, vaikka en ennakoita katsomaan ehtisikään :)

Leffan viralliset sivut: http://www.avatarmovie.com/